Sport

2017.07.02. 09:30

Újvárosi győzelem Kövesden

Balmazújváros - Harmadik felkészülési mérkőzése alkalmával Mezőkövesden vizitált a Balmaz, és nyert 2-1-re.

Balmazújváros - Harmadik felkészülési mérkőzése alkalmával Mezőkövesden vizitált a Balmaz, és nyert 2-1-re.

Ismét lemérhette Horváth Ferenc, hol is tart az újonc Balmazújváros, mely szombaton Mezőkövesden vendégszerepelt. Nem indult jól a találkozó hajdú-bihari szempontból, már az első percben vezetést szereztek a hazaiak, Gohér pókhálózta ki a jobb felsőt. Nem kímélték egymást a felek, mindkét oldalon akadtak veszélyes helyzetek. Zsiga és Kovács is próbálkozott, majd a 28. percben Rus adott parádés passzt Zsigának, akinek életerős bombáját védte Tujvel, a kipattanóra Nemanja Andric érkezett, gólt is lő, de les miatt nem adták meg. A 38. minutumban büntetőhöz jutott az Újváros, Kovács lépett ki három védő között, és csak szabálytalanul tudták megállítani, a tizenegyest Zsiga magabiztosan értékesítette, 1-1.

A szünet kissé megfogta a csapatokat, inkább a középpályán folyt a játék a második félidő elején. A 67. percben aztán ismét a vendégek örülhettek, Fekete érkezett és vette be közelről a kövesdi kaput, 1-2. Radványi Miklós tanítványai a hátralévő időben már nem tudták ledolgozni hátrányukat, maradt a 2-1-es Balmaz-siker.

A hajdú-bihariak szerdán ismét pályára lépnek, 16 órától az ukrán első osztályban szereplő Zirka Kropyvnytsky otthonában bizonyíthatnak.

HBN


Mezőkövesd-Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 1-2 (1-1)

Mezőkövesd Városi Stadion, 150 néző, vezette: Ducsai József (Márkus Péter, Szarvas László)

Mezőkövesd Zsóry: I. félidő: Tomas Tujvel – Baracskai Roland, Hudák Dávid, Pillár Róbert, Gohér Gergő, Paul Keita, Farkas Dániel, Marek Strestik, Fröhlich Roland, Jakub Brasen- Novák Csanád II. félidő: Tomas Tujvel – Szalai Attila, Paul Keita, Gohér Gergő, Novák Csanád, Tóth Bence, Vadnai Dániel, Marek Strestik, Farkas Dániel, Pillár Róbert, Jakub Brasen Vezetőedző: Radványi Miklós

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: I. félidő: Horváth László – Habovda Yura, Rus Adrián, Tamás László, Bódis Norbert, Vajda Sándor, Haris Attila, Zsiga Ervin, Nemanja Andric, Kovács Ádám, Eke Uzoma II. félidő: Horváth László – Habovda Yura, Vajda Sándor, Nemanja Andric, Fekete Ádám, Rus Adrián, Tamás László, Virág Aladár, Zsiga Ervin, Eke Uzoma, Ante Batarelo Vezetőedző: Horváth Ferenc

Gól: Gohér (1.), Zsiga (39.) – tizenegyesből, Fekete Á. (67.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!