Sport

2017.07.31. 19:20

Újra Soltész István lett a legjobb dartsos

Debrecen - A hagyományos debreceni dartsverseny páros küzdelmét a Bácsi-Papp duó nyerte.

Debrecen - A hagyományos debreceni dartsverseny páros küzdelmét a Bácsi-Papp duó nyerte.

A Cívis Darts Sportegyesület immár ötödik alkalommal rendezte meg a Cívis Open Nyílt Steel Darts Versenyt a közelmúltban. A nagy meleg ellenére kiemelkedő létszámú mezőny gyűlt a debreceni Kosárban. Délelőtt rajtolt a páros verseny, ahol 68-an ragadtak nyilat. A megmérettetést szoros és izgalmas mérkőzéseket követően Bácsi László és Papp István Zsolt párosa nyerte, megelőzve a második helyen végző Kegler István-Pajzák Tamás duót, míg a harmadiknak járó elismerést Kádár László-Holbach István, illetve Bartalos Barna-Kalapos Árpád egység vehette át.

A délután folyamán megkezdődtek az egyéni versenyszámok, ahol 50 versenyző állt dobóvonalhoz. A dobogós helyezetteken túl kupával gazdagodott a legeredményesebb női induló, a legtöbb 180-at és a legmagasabb kiszállót dobó játékos, valamint különdíjazásban részesült – egy saját kézzel faragott nyíltartóval – a legrövidebb leget hozó nevező is. Érdekfeszítő és eseménydús nap, illetve játékok után megszületettek az eredmények, amelyek keretein belül létrejött az első címvédés is; Soltész István megnyerve a 2016-ban megrendezett IV. Cívis Open egyéni versenyt, idén is bizonyított remek játékával.

Soltész mögött Bai Zsolt, Devits Ádám és Kádár László végzett. A legeredményesebb női versenyző Bogár Alexandra lett, a legtöbb 180-at dobó díját Pajzák Tamás (5 alkalom) szerezte meg, a legmagasabb kiszállóval (136) Soltész István dicsekedhetett, míg a legrövidebb leg (10 nyíl) Kádár László nevéhez fűződött.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!