Sport

2017.07.30. 11:55

"Különösen jó érzés hallani a magyar himnuszt, mikor dobogós helyezést érünk el"

Debrecen - Arra voltunk kíváncsiak, hogy a debreceniek elégedett-e a magyarok teljesítményével a vizes vb-n.

Debrecen - Arra voltunk kíváncsiak, hogy a debreceniek elégedett-e a magyarok teljesítményével a vizes vb-n.

– Nem igazán követem a vizes vb-t, mert nincs rá időm. A jó szerepléseknek viszont örülök. Régen versenyúsztam, aztán valahogy eltávolodtam tőle, ráuntam – mondta el lapunknak Boros Bence.

Boros Bence

Sipos Ferenc eddig elégedett az eredményekkel. Kiemelte Hosszú Katinka teljesítményét és érmeit, valamint Märcz Tamás tanítványainak menetelését, akiket pozitív csalódásnak tart az előző évekhez képest.

Sipos Ferenc

– Minden magyarnak örülök, az eredményektől függetlenül. Különösen jó érzés hallani a magyar himnuszt, mikor dobogós helyezést érünk el – fejtette ki Oros Tibor.

Oros Tibor

– Teljes mértékben elégedett vagyok a magyarokkal. A vízilabdát szeretem a leginkább. A férfiak jól szerepeltek, a nőktől kicsit többet vártam volna, főleg hazai pályán – folytatta Jobbágy René.

Jobbágy René

Tardi Axel sportrajongóként rendszeresen nézi a vb-t. Különösen örül annak, hogy a férfi vízilabdásoknak sikerült bejutni a döntőbe, de megemeli a kalapját Hosszú Katinka aranyérmei előtt is.

Tardi Axel

– Nem követem figyelemmel, de minden sikernek örülök. Még nincs itt a vége, ezért bízom benne, hogy az éremtáblázat még gyarapodni fog – fűzte hozzá mosolyogva Felföldi Renáta.

Felföldi Renáta

Fotók: Matey istván

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!