Sport

2017.07.28. 15:04

Herczeg András: „nehezebb helyzetben van a csapat, mint egy éve”

Debrecen - A DVSC mestere szerint reálisan kell nézni az atomvárosiak elleni meccset.

Debrecen - A DVSC mestere szerint reálisan kell nézni az atomvárosiak elleni meccset.

Szombaton újabb idegenbeli meccs vár a Lokira, amely a Paks otthonában vendégszerepel. Az összecsapás előtt a DVSC vezetőedzője, Herczeg András nyilatkozott a klub hivatalos honlapjának.

- Az első két mérkőzésünk sajnos nem sikerült jól, hisz mind a kétszer egygólos vereséget szenvedtünk – kezdte Herczeg András. – Azt gondolom, hogy a Mezőkövesd elleni találkozón szerezhettünk volna legalább egy pontot, de sajnos nem sikerült. Nyilván az sem lett volna nagy siker, de mégsem vereséggel kezdtük volna a bajnokságot. Véleményem szerint nehezebb helyzetben van a csapat, mint egy éve, holott akkor az utolsó fordulóban dőlt el a bennmaradás. Reálisan kell néznünk a Paks elleni összecsapást is, sajnos nem mi vagyunk a meccs esélyesei. A pályának vannak olyan területei, ahol több labdát kell szereznünk és pontosabban kell játszanunk. Ezúttal is fontos lesz, hogy minél gyorsabban tudjunk védekezésből támadásokat indítani. Nyilván megpróbáltunk minél jobban felkészülni az atomvárosiakból, szeretnénk meglepetést okozni.

[poll id="1476"]


[related-post post_id="3565196"]

[related-post post_id="3564174"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!