Sport

2017.07.13. 11:56

DVSC: Tőzsér szerint ambiciózus társaság alakult ki

Debrecen - A Loki középpályása úgy gondolja, egyik csapatnak sem lesz könnyű dolga a Debrecen vendégeként.

Debrecen - A Loki középpályása úgy gondolja, egyik csapatnak sem lesz könnyű dolga a Debrecen vendégeként.

A DVSC csapatkapitánya, Tőzsér Dániel nagyon pozitív előjelekkel várja a szombaton kezdődő bajnokságot. A klub hivatalos honlapjának elmondta, sok a fiatal a csapatban, de mindnyájan bizonyították, hogy lehet rájuk számítani éles szituációkban is.

- Azt gondolom, egy jól sikerült felkészülésen van túl az együttes, az igazi erőpróba azonban csak most kezdődik – kezdte Tőzsér Dániel. - Kemény alapozáson vagyunk túl, sokat dolgoztunk, de ennek volt itt az ideje. Egy biztos: egy nagyon ambiciózus, fiatal, debreceni kötődésű társaság alakult ki. Már nagyjából az alapozás elejétől teljes kerettel készülhettünk, ami fontos volt a számunkra. Nagyon pozitív előjelekkel várom a rajtot. Debrecen mindig is egy különleges közeg volt az ellenfelek számára, az volt a megszokott, hogy javarészt debreceni játékosok alkotják a keretet.

Most sok a fiatal a csapatban, előfordulhat, nem tudják azonnal felvenni a ritmust, de a felkészülés során mindnyájan bizonyították, hogy lehet rájuk számítani éles szituációkban is.”

Szombaton a Mezőkövesd ellen hazai pályán kezdődik a DVSC számára a bajnokság. Tőzsér Dániel szerint egyik csapatnak sem lesz könnyű a Loki vendégeként pályára lépni.

- A felkészülés során a kövesdiek is csak edzőmérkőzéseket játszottak, amelyekből komolyabb következtetéseket nem lehet levonni. Nyilván kielemeztük a játékukat, és igyekeztünk minél jobban felkészülni belőlük. Egyik csapatnak sem lesz könnyű dolga a szezonban, amikor Debrecenben lép majd pályára, így a borsodiaknak sem. Az első fordulókban minden együttes tapogatózik majd, azt gondolom, ez az összecsapás sem lesz kivétel. Hazai pályán kezdünk, mindenképp három ponttal szeretnénk nyitni a 2017/2018-as szezont.

Forrás: dvsc.hu


[related-post post_id="3548228"]

[related-post post_id="3547542"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!