Sport

2017.07.11. 14:18

DVSC: Novota kihagyja a bajnoki rajtot

Debrecen - A Debrecen kapusa sérülés miatt nem játszhat a Mezőkövesd ellen.

Debrecen - A Debrecen kapusa sérülés miatt nem játszhat a Mezőkövesd ellen.

A Debrecenbe nyáron igazolt kapus, Novota János sajnos nem tud pályára lépni az új szezon első bajnoki mérkőzésén, mivel szombaton, a Temesvár elleni edzőmeccs előtt, bemelegítés közben megsérült - adta hírül a Loki honlapja. A vizsgálatok során kiderült, részleges combizomszakadást szenvedett.

A Temesvár elleni találkozót kisebb sérülés miatt kihagyta Ioan Filip és Könyves Norbert is, de szerencsére mindketten felépültek, a csapattal edzenek, és készülnek a szombati, Mezőkövesd elleni összecsapásra.

A keresztszalag-szakadás után lábadozó Bereczki Dániel felépülése jól halad, körülbelül egy hónap múlva kezdheti a labdás edzéseket.


Amikor 1954 nyarán a magyar labdarúgó válogatott a berlini vb-ről hazaindult vonattal, a hegyeshalmi vámellenőrzésnél szóltak a fináncok, hogy Pesten gondok vannak a németektől elszenvedett 3:2-es vereség miatt. A csapat tagjait Tatán letessékelték a vonatról és az edzőtáborba vitték, ahol a politikai vezetők megköszönték a tisztes helytállást, majd Mercedes autókkal egyenként valamennyiüket hazaszállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!