Sport

2017.07.10. 16:48

DVSC: ankét, jegyelővétel és bérletárusítás

Debrecen - A DVSC labdarúgó csapatának szezonnyitó szurkolói ankétjára kerül sor kedden 18 órától a Nagyerdei Stadion Red & White sörözőjében.

Debrecen - A DVSC labdarúgó csapatának szezonnyitó szurkolói ankétjára kerül sor kedden 18 órától a Nagyerdei Stadion Red & White sörözőjében.

A közönségtalálkozón dr. Róka Géza cégvezetőnek, Herczeg András vezetőedzőnek, Tőzsér Dániel csapatkapitánynak, valamint az új játékosoknak tehetik fel kérdéseiket az érdeklődők. Az összejövetelen nem csak az együttes célkitűzéseit és új tagjait ismerhetik meg a drukkerek, hanem a csapat új mezét is.

Az ankétra mindenkit ajándékkal várnak a Loki futballistái!

A DVSC szombaton 18 órakor a Mezőkövesdet fogadja az új bajnokság szezonnyitóján. A Nagyerdei Stadionban sorra kerülő mérkőzésre jegyek kaphatók online a nagyerdeistadion.hu honlapon, továbbá 10 és 18 óra között a DVSC ajándékboltban és a stadion állatkert felőli pénztárában. A tumultus elkerülése végett érdemes elővételben megvenni a belépőket és nem a meccs előtti percekre hagyni a vásárlást!

A megadott helyeken javában tart a bérletárusítás is, amely augusztus 5-ig, a Fradi elleni, második hazai bajnoki mérkőzésig tart. Az eddigi bérletesek viszont csak július 15-ig, a Mezőkövesd elleni, szombati rajtig válthatják meg állandó belépőiket az eddigi helyükre.


Kétezer néző előtt verte simán a Temesvárt a Loki szombaton a Nagyerdei Stadionban.

 

A DVSC labdarúgócsapatának szezonnyitó szurkolói ankétjára kerül sor július 11-én, kedden 18 órától a Nagyerdei Stadion Red&White sörözőjében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!