Sport

2017.06.07. 12:46

Egy osztályváltás története: fotókon a balmazújvárosi csoda legjobb pillanatai

Balmazújváros - A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő végzett a labdarúgó NB II. második helyén, ezzel kiharcolva a feljutást. A felejthetetlen estét képeken mutatjuk be.

Balmazújváros - A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő végzett a labdarúgó NB II. második helyén, ezzel kiharcolva a feljutást. A felejthetetlen estét képeken mutatjuk be.

Tiba István klubelnök sem maradhatott ki a jóból

Feczkó Tamás és kislánya a meccs után

Érthető Révész Attila elkeseredettsége

Izzasztó mérkőzésen dőlt el a feljutás

A rutinos Belényesi Miklós érthetően nagyon boldog volt

Felhőtlen öröm a kupával

Kevesen hittek benne, de a balmazújvárosiak megcsinálták – a következő szezonban ők is az NB I-ben szerepelhetnek!

Fotók: Derencsényi István


Ha klubtulajdonosként sikeres csapatot akarsz a pályán látni, két lehetőséged van, amennyiben megteheted, összevásárolsz sztárokat (vagy annak kikiáltott játékosokat), esetleg szisztematikus munkával, lépésről lépésre haladva, felépítesz egy ütős kis gárdát. A pénz nagy úr, de van, amikor a forintmilliárdok sem segítenek, s ezt az OTP Bank Liga idei szezonja is bizonyította. Boros Norbert írása.

Sporttörténeti eufórián van túl a város, melynek futballcsapata a rivális Kisvárda legyőzésével vasárnap az élvonalba jutott. A hajnalig tartó ünneplést azóta felváltották a hétköznapok, és Tiba István klubvezetőnek immár az NB I-es kihívásokra készülve kell tennie a dolgát, amit nehezít: kedden még nem tudta, a sikeredző Feczkó Tamással, vagy nélküle. Interjú.

Az álomból valóság lett: Feczkó Tamás legénysége történelmet írt, és élvonalba jutott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!