Sport

2017.06.28. 14:36

DVSC: emlékoszlopot avatnak Komáromi Gábornak

Debrecen - Napra pontosan két éve volt kedden, hogy autóbalesetben elhunyt Komáromi Gábor, aki meghatározó alakja volt a DVSC futball- és kézilabdaéletének.

Debrecen - Napra pontosan két éve volt kedden, hogy autóbalesetben elhunyt Komáromi Gábor, aki meghatározó alakja volt a DVSC futball- és kézilabdaéletének.

Szurkolásával, a szurkolás levezetésével nagyban hozzájárult a csapat sikereihez. Ismert volt debreceni lokálpatriotizmusáról és a Loki iránti fanatizmusáról, nem csak szűkebb pátriánkban, hanem országszerte is.

Ennek kapcsán július 1-jén, szombaton 12 órakor Komáromi Gábor Emlékoszlop-avatásra kerül sor a Hódos Imre Sportcsarnok előtti parkban. Az eseményen jelen lesz a DVSC futballcsapatának minden tagja, ahogyan a kézilabdagárdát is sokan képviselik majd.

Ebből az alkalomból a labdarúgó klub árverésre ajánl egy dedikált mezt és egy labdát, az ebből befolyt összeget pedig Komcsi kislányának, Komáromi Enikő Évának ajánlja fel. Licitálni egészen július 14-ig lehet a [email protected] címen. Az induló licit ára a mezre ötvenezer, a labdára ötezer forint.

A bevételt az első hazai mérkőzés (július 15-én a Mezőkövesd ellen) előtt, a Nagyerdei Stadionban adja majd át Tőzsér Dániel csapatkapitány Komárominé Enikőnek és kislányának.

HBN


Nagy Sándor napok óta a DVSC-vel készül, szombaton, az MFK Michalovce elleni felkészülési mérkőzésen pályára is lépett, meggyőző teljesítményt nyújtott, a keddi napon pedig aláírta két évre szóló szerződését - tette közzé a DVSC hivatalos honlapja.

A Debrecen egykori labdarúgója, Pölöskey Péter feleségül vette a 2016-os Miss Universe Hungary udvarhölgyét, Bertók Fruzsinát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!