Sport

2017.06.23. 08:24

Csúnyán átverte új klubját a volt Loki-játékos

Kapronca – Óriási botrányt okozott a Debrecen egykori középpályása, Selim Bouadla. Azt mondta csapatának, hogy műteni kell, majd köddé vált.

Kapronca – Óriási botrányt okozott a Debrecen egykori középpályása, Selim Bouadla. Azt mondta csapatának, hogy műteni kell, majd köddé vált.

A 28 éves francia játékos rejtélyes körülmények között tűnt el a horvát élvonalbeli Slaven Belupo csapatától - írja a Blikk a csakfoci.hu nyomán. A portál a net.hr cikke alapján úgy tudja, hogy a focista azt mondta az együttes vezetőségének, hogy műtétre szorul, és csak később fog visszatérni Horvátországba. A lap viszont kiderítette, hogy Bouadla már nem nagyon szeretne a Slavenben focizni, főleg azok után, hogy a klub eladta a legjobbjukat és barátját, a brazil Hebert a ligarivális Rijékának. Bouadla elvileg már a csomagját is összepakolta.

A történteket a csapat sportigazgatója, Zvonimir Simunovics sem tudta mire vélni.

– Lementem edzést tartani és ott szembesültem vele, hogy Bouadla nem jelent meg. Nem tudom, mi történt, senki sem tudott válaszolni. Még egy évig él a szerződése.

Ha fizetést kapsz, akkor kötelezettségeid vannak, és azoknak meg kell felelni

– mondta Simunovics.

Bouadla 2011 és 2015 között futballozott Debrecenben, végül a portugál Académicához igazolt, innen került később Horvátországba.

Forrás: Blikk | csakfoci.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!