Sport

2017.05.06. 20:29

Pontes: "A mérkőzés rászolgált a győzelemre"

Debrecen – A DVSC vs. Újpest (1-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Leonel Pontes és Nebojsa Vignjevic értékelte a látottakat.

Debrecen – A DVSC vs. Újpest (1-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Leonel Pontes és Nebojsa Vignjevic értékelte a látottakat.

Leonel Pontes: Tudtuk, nehéz mérkőzésre számíthatunk az Újpest ellen, mert jó csapat, régen együtt játszanak. A mérkőzés rászolgált a győzelemre, sok helyzetünk volt, főleg az első félidőben. Gratulálok a játékosoknak, mert nagyon jó munkát végeztek, főleg akkor, amikor emberhátrányba került a csapat. Gratulálok az Újpestnek is. Fontos győzelmet sikerült aratni a csapatomnak. Nem tudom kikerülni a játékvezető tevékenységét, ugyanaz a játékvezető vezette a Kecskeméten az Újpest ellen lejátszott meccset is. Akkor is és most is sok olyan dolog történt a játékvezető részéről, amit nem tudok megérteni.

Nebojsa Vignjevic: A debreceniek nagy nyomás alatt játszottak, ezért nem mehetett úgy a játék, ahogy szerették volna. Mi nyugodtabbak voltunk, lehettünk volna agresszívebbek. Andric egy nagy helyzetén kívül nem volt igazi lehetőségünk. A piros lap után megnyugodott a csapata, mintha jó lenne a 0-0, aztán egy szerencsés góllal győzött a Debrecen. A piros lap után sem alakítottunk ki helyzetet. Utána agresszívabbnak kellett volna lennünk. Igazi futballcsatát láthatott a közönség. Gratulálok a Debrecennek a győzelméhez.


A labdarúgó OTP Bank Liga harmincadik fordulójában a DVSC az Újpest csapatát fogadja szombaton 18.00-tól a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítunk a Hajdú Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!