Sport

2017.05.13. 20:17

Leonel Pontes: "Ez egy jó mérkőzés volt két jó csapattal"

Debrecen – A Ferencváros vs. DVSC (0-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Thomas Doll és Leonel Pontes értékelte a látottakat.

Debrecen – A Ferencváros vs. DVSC (0-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Thomas Doll és Leonel Pontes értékelte a látottakat.

Thomas Doll: Nem volt egy jó bajnoki mérkőzés. Kicsit csodálkoztam, hogy nem voltunk bátrak a támadójátékban és nyomás alá helyezzük a Debrecent. Nem emlékszem, hogy lett volna szabadrúgást kiharcolására alkalma helyzetünk. Nedves volt a pálya, nem érdemeltük meg ma, hogy 3 pontot szerezzünk. Pár játékosnak bátrabbnak kell lenni, a belső félelmeiket le kellene takniuk. Annak örülök, hogy ma nem kaptunk gólt. A mérkőzés során nem éreztem, hogy komoly nyomás alá helyeztük volna Debrecent, sok volt a labdavesztés.

Leonel Pontes: Ez egy jó mérkőzés volt két jó csapattal. A két csapat jelenleg más célokért küzd a bajnokságban. Tudtuk, egy nehéz mérkőzés előtt állunk. Gratulálok a játékosoknak, hogy a taktikai fegyelmet betartották. Az egy ponttal aránylag boldogan távozhatunk, a helyzetek alapján akár meg is nyerhettük volna a mérkőzést. Örülök a döntetlennek, Magyarország egyik legjobb csapatához látogattunk el. A csapat megnyerhette volna a meccset, az ilyen mérkőzéseket meg kell tudni nyerni. Az első félidőben voltak helyzeteink, azt kellett volna értékesíteni. A kapott gól után valószínűleg a Ferencváros idegesebb lett volna, jobban kinyíltak volna, a kontrákból nagyobb esélyünk lett volna az újabb gólszerzésre. Az első félidőben lehetett volna megnyernünk a meccset.


A labdarúgó OTP Bank Liga harmincegyedik fordulójában a DVSC-t a Ferencváros csapata fogadta szombaton 18.00-tól a Groupama Arénában. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!