Sport

2017.05.19. 19:34

DLA: jó úton a bajnoki cím felé az U14-es csapat

Debrecen - Pénteken két mérkőzést rendeztek a Debreceni Labdarúgó Akadémián.

Debrecen - Pénteken két mérkőzést rendeztek a Debreceni Labdarúgó Akadémián.

Az U15-ös és az U14-es csapat a Puskás Akadémiát látta vendégül. A fiatalabb korosztály 2-0-s győzelmet aratott, és jelenleg vezeti a tabellát két ponttal az MTK előtt. Két forduló van hátra (Honvéd, Győr), és jó esélye van rá, hogy megnyerje a bajnokságot.

Az U15-ös csapatnak nehéz dolga volt, hiszen az ellenfél toronymagasan vezeti a bajnokságot. Az első félidőben háromgólos előnyre tettek szert a vendégek, és ezt a mérkőzés végéig meg is tartották. A debrecenieknek is voltak lehetőségei, ám a befejezések nem sikerültek - számol be a mérkőzésekről a DVSC hivatalos honlapja.

Eredmények

U15

DVSC-DLA – Puskás Akadémia 0-3

DLA: Csordás Dávid – Preg Izsák (Daru Márk 65.), Mező Péter, Czapp Sebestyén, Csige Zsolt – Kabály Márk (Gém Bence 77.), Balla Mátyás, Baráth Péter - Justyák Márk (Sápi Domán 77.), Szőke Attila (Rozsnyai Péter 70.), Gyönyörű Máté

U14

DVSC-DLA – Puskás Akadémia 2-0

DLA: Ecsegi Zsolt - Baranyai Nimród, Lipcsei Péter, Perevuznik Makszim, Pinte Krisztián - Bényei Ágoston, Talpalló Norbert, Farkas Tamás (Erdei Máté 78.) - Nikitcher Gergő (Papp G. Benedek 62.), Mak Dominik (Már Ádám 78.), Fűzfői Márk (Váradi Marcell 68.)

Gól: Talpalló Norbert, Mak Dominik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!