Sport

2017.05.07. 21:26

„A mai mérkőzésnek sportértéke nem volt"

Hajdú-Bihar - Három mérkőzést rendeztek a labdarúgó megye I-es bajnokság huszonhatodik fordulójának vasárnapi játéknapján. Íme az eredmények!

Hajdú-Bihar - Három mérkőzést rendeztek a labdarúgó megye I-es bajnokság huszonhatodik fordulójának vasárnapi játéknapján. Íme az eredmények!

Nyíradony VVTK–Hosszúpályi SE 6–0-nál félbe szakadt (5–0)

100 néző. Vezette: Takács I. (Mészáros Cs., Butt T.)

Nyíradony: Bákonyi N. (Kiss G.) – Kerecsen J. (Takács A.), Daru I. (Bodnár P.), Tömöri L., Gyurina J., Baranyi B. (Tóth G.), Gyügyei Z., Kiss I. (Gáll F.), Furó Zs. (Szabó T.), Vasas T., Pataki E. (Czibere B.) Edző: Orosz János.

Hosszúpályi: Fejér G. – Lakatos M., Bencsik A., Apagyi R., Kun Á., Fábry D., Olajos G., Bagi T., Rostás G. Edző: Darnai József.

Gól: Vasas T. (3), Gáll F., Gyügyei Z. (2) Jók: Az egész csapat, illetve Az egész csapat. Ifi: 7–1.

Orosz János: – A mai mérkőzésnek sportértéke nem volt. Ellenfelünk kilenc fővel jelent meg és tizenöt perccel a mérkőzés előtt még nem volt átöltözve, az sem volt biztos, hogy lesz-e mérkőzés. Mérkőzés lett, de sok köszönet nem volt benne, hisz ellenfelünk harminc perc után levonult a pályáról, majd némi várakozás után visszatértek a pályára, s azzal fenyegették csapatomat, hogy amennyiben gólt szereznek levonulnak a pályáról. Ez nem történet meg egészen a hatvanadik percig, amikor is semmibe véve a kilátogató szurkolóinkat megunták a mérkőzést. Nem igazán értem, hogy Hosszúpályi minek fizeti a játékosokat, akik a sportszerűség csekély mértékét sem tanúsították ezen a mérkőzésen.

Darnai József: – Szeretném megköszönni a még meccset vállalni tudó kilenc játékosomnak, hogy a bajnokaspiráns ellen tisztességgel helytállt. Gratulálok a Nyíradonynak, kívánom nekik, hogy nyerjék meg a bajnokságot!

Hajdúnánás GB. FK–Berettyóújfalui SE 1–1 (1–1)

200 néző. Vezette: Gulyás S. (Török Z., Erdélyi P.)

Hajdúnánás: Tömöri A. – Fodor J., Berán B.(Takács Á.), Juhos L., Kondora K., Kiss L., Csizmadia Cs.(Cservák T.), Fodor T., Tóth T.(Péntek A.), Zsuga Á., Kovács M. Edző: Daróczi Péter.

Berettyóújfalu: Virányi G. – Kardos I.(Szabó P.), Szabó G.(Sustyák D.), Nagy S.(Polonio Guierreiro J.), Békési D., Nagy B., Csordás J., Daróczi D.(Szitkó R.), Jancsó A., Takács Z., Nagy R. Edző: Szitkó Róbert.

Gól: Kovács M., illetve Daróczi D. Jók: Mindenki, illetve Jancsó A., Virányi G., Kardos I. Ifi: 3–1.

Daróczi Péter: – A mérkőzés összképe alapján azt kell, hogy mondjam, hogy igazságos döntetlen született. A mérkőzés első periódusában a Berettyóújfalunak volt két nagy lehetősége, amit nem tudtak értékesíteni, aztán vezetést szerzett a csapatom, amit egy védelmi hibának köszönhetően Berettyóújfalu kiegyenlített, így egál állással mentünk az öltözőbe, ahol átbeszéltük a dolgokat. Egy kanizsai repült a földre, ennek köszönhetően a második félidőben nagyon motiváltak voltunk, de sajnos a nagyon nagy lehetőségünket elpuskáztuk, így a mérkőzés döntetlen maradt. A második félidei hozzáállás már nagyon tetszett a játékban. Sok sikert az újfalui csapatnak a folytatáshoz! Kacsáéknak köszönjük a finom vacsorát! A szezonban hazai pályán most kaptunk először gólt és még így sem ért három pontot.

Szitkó Róbert: – Az első félidőben megvolt a lehetőségünk arra, hogy nagyobb arányban vezetést szerezzünk, de a nagyobbnál-nagyobb helyzeteket is elpuskáztuk, ezután megvolt a lehetősége a Hajdúnánásnak is, hogy a maga javára fordítsa a mérkőzést, de reálisnak tartom a döntetlen eredményt. Nagyon köszönjük a Hajdúnánásnak a mérkőzés utáni vendéglátást. Főleg Kacsa barátomnak szeretnék köszönetet mondani.

Téglási VSE–Derecskei LSE 0–1 (0–0)

105 néző. Vezette: Tóth Sz.(Nagy L., Pósa Zs.)

Téglás: Nagy Cs. – Nagy A. (Szilágyi J.), Bánfi Cs., Kiss J., Hevesi F., Lovas M., Pelles T. (Nagy J.), Deák D., Danó Zs., Vadász Cs. (Mészáros N.), Danó N. Edző: Szabó Imre.

Derecske: Kádár B. – Sólyom M. (Nagy P.), Alimán J., Burkus D., Kiss S., Kovács B., Fekete B. (Trembeczki M.), Gali V., Papp Á., Okos T. (Kiss P.), Szűcs Z. Edző: Szép Sándor.

Gól: Gali V. Jók: Deák D., Nagy A., Nagy Cs., Hevesi F., Kiss J., Vadász Cs., illetve Szűcs Z., Alimán J., Gali V., Kovács B. Ifi: 2–1.

Szabó Imre: – Talán az egy pontra rászolgáltunk volna, ha sikerül gólt rúgnunk és nem hozzuk össze a szokásos hibánkat hátul. Nehéz mérkőzések várnak ránk az elkövetkező hetekben, de megpróbáljuk kiharcolni a bent maradást.

Szép Sándor: – Azt kaptuk amire számítottunk. Tudtuk, hogy a téglási csapat az „éltéért küzd” a mérkőzésen, de sikerült feléjük kerekedni, a védelmünk jól zárt, sok labdát szereztünk és egy lehetőségünket sikerült gólra váltani. Balázs, Martin, Pistike gratulálunk ballagásotok alkalmából és sok sikert kívánunk az érettségi vizsgátokhoz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!