Sport

2017.04.01. 20:17

Pontes: "fejlődik a csapat"

Budapest, Debrecen - A Vasas vs. DVSC (2-3) NB I-es mérkőzés után a két edző, Michael Oenning és Leonel Pontes értékelte a látottakat.

Budapest, Debrecen - A Vasas vs. DVSC (2-3) NB I-es mérkőzés után a két edző, Michael Oenning és Leonel Pontes értékelte a látottakat.

Leonel Pontes: - A csapat megérdemelte a győzelmet, keményen és jól dolgoztak, ez a meccs az övék volt. Az első félidőben sikerült két gólt lőni, de voltak helyzeteink is. A második félidőben a Vasas nyomott, a pontrúgásokból veszélyesek voltak. Ezek mellett a második félidőben kontrára játszottunk, ebből sikerült megszerezni a győztes gólt. A kontra volt a taktikánk. A cserék jól szálltak be.

- Az utolsó 4 mérkőzésen sikerült 9 gólt lőni. Ez jól jel, arra, hogy a csapat fejlődik, látható volt, hogy megvoltak a lehetőségek a gólszerzésre. Támadásban is jobban játszottunk, mint ősszel, de a védekezésünkön még mindig van javítanivaló - mondta el a Loki mestere a Napló kérdésére.

Michael Oenning: - Ha ezt a meccset döntetlenre hoztuk volna, elégedett lennénk. Kétgólos hátrányt sikerült ledolgozni, a harmadik gól csalódottá tesz bennünket, az a találat tanulópénz kategóriába tartozik. Mivel látható volt, hogy sikerült két gólos hátrányt ledolgozni, és sikerült támadójátékot játszani, bizakodó vagyok a következő mérkőzésekkel kapcsolatban.



A labdarúgó OTP Bank Liga huszonnegyedik fordulójában a DVSC Budapesten lépett pályára a Vasas ellen szombaton 18.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!