Sport

2017.04.09. 19:53

"Szerintem igazságos döntetlen született"

Hajdú-Bihar - Véget értek a labdarúgó megye I-es bajnokság 22. fordulójának vasárnapi mérkőzései. Íme az eredmények!

Hajdú-Bihar - Véget értek a labdarúgó megye I-es bajnokság 22. fordulójának vasárnapi mérkőzései. Íme az eredmények!

Téglási VSE–Nagyhegyes KSE 0–1 (0–0)

223 néző. Vezette: Hajdú I. (Csiszár K., Péter A.)

Téglás: Bánfi Cs. – Nagy A. (Lovas M.), Danó Zs., Kiss J., Dobrán T., Kapusi J., Csapó A., Pelles T. (Danó N.), Deák D., Hevesi F., Nagy Cs. Edző: Szabó Imre.

Nagyhegyes: Ferenczi T. – Tóth I., Kasuba M. (Szabó I.), Nagy K., Ungvári P., Varga D., Tóth Sz., Duró G. (Juhász Cs.), Abdulmaati I., Magyar A. (Pallai Zs.), Percze R. (Forgács G.) Edző: Szalánczi Zoltán.

Gól: Nagy K. Jók: Nagy Cs., Deák D., Hevesi F., Pelles T., Nagy A., illetve Nagy K., Szabó I., Forgács G. Ifi: 5–0.

Szabó Imre: – Összességében nem játszottunk rosszul, nem érdemeltünk vereséget. Mindkét félidőben meg volt a lehetőségünk a gól szerzésre. Az ellenfelünk támadásait viszonylag hatékonyan megszűrtük, egy rögzített szituációt nem tudtunk levédekezni, ebből kaptuk az elkerülhető gólt. A hozzáálláshoz gratulálok a csapatnak.

Szalánczi Zoltán: – Szerencsére vannak olyan meccsek, amikor a gyenge játék ellenére is három pontot tudunk szerezni.

Nyíradony VVTK–Hajdúdorog SE 1–1 (0–1)

100 néző. Vezette: Török Z. (Horváth G., Tóth T.)

Nyíradony: Bákonyi N. – Gyurina J., Furó Zs., Vasas T., Mercs J., Czibere B., Pataki E., Gáll F. (Tóth G.), Kiss I. (Takács A.), Linzenbold Zs. (Tömöri L.), Daru I. Edző: Orosz János.

Hajdúdorog: Tóth Z. – Iván K., Dálnoki Zs., Oláh T. (Pogácsás B.), Juhász T., Simicsku I. (Balla K.), Kiss A. (Pálóczi T.), Pogácsás J., Gurbán A., Máthé I. (Szabó Z.), Franczel P. (Francel R.) Edző: Juhász Bertalan.

Gól: Kiss I., illetve Simicsku I. Jók: Senki, illetve Mindenki, Dálnoki Zs. és Pogácsás J. a mezőny legjobbjai. Ifi: 3–0.

Orosz János: – Mivel a támadó játékunk harmatgyenge volt, a szervezett vendégcsapat ellen meg kellett elégednünk az egy ponttal.

Juhász Bertalan: – Csak gratulálni tudok a srácoknak, hiszen maximálisan betartották az utasításokat! Egy jól szervezett védekezésből építettünk kontratámadásokat, amiből már az ötödik percben meg tudtuk szerezni a vezetést. Sajnos a második játékrészben egy átlövésből egyenlíteni tudott a Nyíradony, de meg tudtuk tartani az eredményt. Szerintem igazságos döntetlen született, s még egyszer gratulálok a csapatomnak! Így tovább! Hajrá Dorog! Ezt a bravúros egy pontot Szabó László vezérszurkolónk születésnapjára ajánljuk!

Hajdúnánás GB. FK–DASE 3–0 (3–0)

100 néző. Vezette: Dobi Zs.(Varga Gy., Jánvári T.)

Hajdúnánás: Tömöri A. – Takács Á. (Félegyházi Z.), Fodor J., Péntek A. (Tóth T.), Berán B., Juhos L.

(Cservák T.), Kondora K. (Csizmadia Cs.), Kiss L., Fodor T. (Mile M.), Zsuga Á., Papp R. (Kovács M.) Edző: Daróczi Péter.

Debrecen: Faragó Á. – Molnár B., Rácz N., Tornyai V., Pálmai Cs., Pázmándi D., Varga Cs. (Györfi Gy.), Jeney D., Varga V. (Dér I.), Dobos Á., Horváth P. Edző: Dér István.

Gól: Kiss L. (3) Jók: Az egész csapat, Kiss L. a mérkőzés legjobbja.

Daróczi Péter: – Jól előkészített pályán a mai mérkőzésen csak a mérkőzéssel kellett foglalkoznunk, külső tényezők nem zavartak bennünket a játékban. Magabiztos és jó játékkal bebiztosítottuk a győzelmünket. Reméljük, hogy ez a teljesítmény a jövőben is kísérni fog bennünket, hogy a csapat mindig a szebbik arcát mutatja. Külön öröm számomra, hogy a Kiss Lali nagyon jó teljesítményt nyújtott és remélhetőleg megtaláltuk Újvári utódját. Pistianonak üzenem, hogy hiányzik a csapatnak. Sok sikert kívánok a DASE csapatának a folytatáshoz!

Dér István: – Nem értük el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!