Sport

2017.04.21. 09:37

Mezőnyversenyként indul a Hajdú Kupa

Nagyhegyes - A nagyhegyesi versenyközpont és a távok megegyezőek lesznek a Balla Viktor Emlékversenyével.

Nagyhegyes - A nagyhegyesi versenyközpont és a távok megegyezőek lesznek a Balla Viktor Emlékversenyével.  A hajdúsági versenynaptár következő mezőnyversenyére idén május 14-én kerül sor a DKSI Debreceni Kerékpáros Sport és Szabadidős Ifjúsági Egyesület szervezésében. A Hajdú Kupa a korábbi évektől eltérően ezúttal csak mezőnyversenyként kerül meghirdetésre.

A nagyhegyesi versenyközpont és a távok megegyezőek lesznek az áprilisi Balla Viktor Emlékversenyével. Így tehát 15, 35, 65, és 125 km-en lehet majd rajthoz állni, korcsoporttól illetve kategóriától függően,a győztesek pénzdíjra is számíthatnak, a verseny továbbá a Magyar Kupa pontszerző versenye, és ranglista minősítő verseny.

Az áprilisi futamokhoz képest változás, hogy a felnőtt nők a 65 km-es távon indulhatnak, az U17, WU19, Amatőr Master2-3 korcsoportokkal közösen.

A versenyközpontban öltözködési és zuhanyozási lehetőség, valamint büfé várja a résztvevőket. Minden kedves amatőr és igazolt sporttársat szeretettel várnak a szervezők május 14-én vasárnap!

- DKSI Média -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!