Sport

2017.04.09. 19:38

„Messze még az utunk vége, és a rögös része csak most következik"

Hajdú-Bihar - Simán verte a Nyírmártonfalva a kiesés ellen menekülő Ebes csapatát a megye II-es labdarúgó bajnokság északi csoportjának vasárnapi zárómérkőzésén.

Hajdú-Bihar - Simán verte a Nyírmártonfalva a kiesés ellen menekülő Ebes csapatát a megye II-es labdarúgó bajnokság északi csoportjának vasárnapi zárómérkőzésén.

Pentafrost Nyírmártonfalva–Ebesi S.B.K.E. 7–2 (4–2)

120 néző. Vezette: Mező S. (Nyilas Z., Todorán G.)

Nyírmártonfalva: Bodnár S. – Jónizs A., Konyári S., Szemán T., Havrilla I. (Tóth I. T.), Mandics I.

(Haga T.), Rózsa N. (Tóth G.), Vértesi D., Kiss G. (Szemán B.), Szemán N., Tóth II. T. Edző: Konyári Sándor.

Ebes: Pál T. – Kovács B., Nagy Z., Jenei B., Simon N., Sándor R., Kovács T., Sági J. (Oláh Cs.), Szabó Z. (Szűcs N.), Andirkó I. (Kurucz P.), Fodor S. (Szabó Gy.) Szakosztályvezető: Kovács Imre.

Gól: Tóth II T. (2), Konyári S. (2), Rózsa N., Szemán T., Vértesi D., illetve Fodor S., Andirkó I. Jók: Rózsa N., Vértesi D., Bodnár S., Szemán N., Tóth II. T., illetve Senki. Ifi: 3–1.

Konyári Sándor: – Hamar megnyugtató előnyre tettünk szert, kicsit túl vissza is vettünk. Az első félidő végére majdnem sikerült felhozni az ellenfelünket. A Második félidőben a cserék újabb lendületet adtak a csapatnak, így magabiztos játékkal tartottuk itthon mindhárom pontot. Messze még az utunk vége, és a rögös része csak most következik. Köszönjük a beugró kapus nagyszerű játékát! Jobbulást Kozma Norbi! Gratulálok az Ifi csapat győzelméhez!

Kovács Imre: – Gratulálok a Nyírmártonfalvának! További sok sikert kívánok nekik!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!