Sport

2017.04.15. 21:59

"Ha valakinek nincs tűje, mit kezdjen a cérnával?"

Hajdú-Bihar - Véget ért a megye II-es labdarúgó bajnokság északi csoportjának tizenötödik fordulójának első játéknapja. Lássuk az eredményeket!

Hajdú-Bihar - Véget ért a megye II-es labdarúgó bajnokság északi csoportjának tizenötödik fordulójának első játéknapja. Lássuk az eredményeket!

Le–Petit–DSC–Tiszacsegei VSE 0–3 (0–1)

50 néző. Vezette: Gyarmati I. (Karasi M., Péterfi D.)

Debrecen: Nagy B. – Szvára I. (Csurgó Á.), Gyulai R., Dobrán Cs., Taricska G., Mikó Z., Frida Gy., Kiss R., Tamás A., Kovács K., Fehér J. Edző: Nagy Róbert.

Tiszacsege: Baranyi Cs. (Kovács L.) – Nagy Á. (Sallai Sz.), Laki T., Répási Gy., Zsiga R., Tamon R.

(Kiss A.), Rácz L., Borisz Sz., Balogh A., Kovács A., Réműves G. Edző: Sallai Szabolcs.

Gól: Tamon R., Kovács A., Nagy Á. Jók: Tamás A., Frida Gy., illetve Nagy Á., Balogh A., Laki T. Ifi: 2–3.

Nagy Róbert: – Gyülekeznek a viharfelhők, úgy veszem észre. Lehet, hogy ez nem is magától jön, lehet, hogy fújják? Furcsa dolgok történnek velünk mostanában… Nem, mintha nem szeretnék mosolyogni, de baromi nehéz, ha nem gondolom komolyan. Ha valakinek nincs tűje, mit kezdjen a cérnával? Gratulálok a tiszacsegei csapatnak, további sok sikert kívánok nekik!

Sallai Szabolcs: – Köszönöm a korrekt játékvezetést! Köszönöm a lelkes szurkolótáborunk buzdítását! Köszönöm a játékosok sportszerű hozzáállását! Gratulálok mindkét csapatunk győzelméhez! További kellemes húsvéti ünnepeket kívánok minden labdarúgást szerető embernek!

Ebesi S.B.K.E.–Józsa SE 0–4 (0–1)

70 néző. Vezette: Seres L. (Bodnár T., Árva A.)

Ebes: Pál T. – Vezendi P., Kovács B., Kovács T., Almási A., Bak Z., Sándor R., Nagy Z., Andirkó I., Tőzsér T., Simon N. Szakosztály vezető: Kovács József.

Józsa: Abuczki M. (Szász B.)– Ale M., Szilágyi I., Dr. Valóczki J., Ilocki Á., Papp R., Zombor S. (Szabó M.), Borbíró D., Bucskó I., Szabó J., Brehószki B. Edző: Szabó László.

Gól: Borbíró D.(2), Brehószki B., Valóczki J. Jók: Borbíró D., Bucskó I. Ifi: 1–2.

Kovács József: – Később nyilatkozik.

Szabó László: – A csapat fegyelmezetten, a taktika feladatoknak megfelelően kezdte a mérkőzést. Ahogy telt az idő, úgy egyre határozottabban vettük át a játék irányítását. Ilyen szinten is nagyon fontos a taktikai fegyelem. Bízom benne, hogy csapatom a megkezdett utat egyre biztosabban fogja járni.

Egyeki SBSE–Létavértes SC ’97 4–2 (1–0)

150 néző. Vezette: Takács I. (Szabó P., Katona D.)

Egyek: Kalóz I. – Kovács Zs., Kiss J. (Lipták M.), Zsólyomi D., Kun R., Farkas Cs. (Törő T.), Len Sz., Farkas L., Farkas Z., Illés J., Farkas A. Edző: Farkas Zoltán.

Létavértes: Fekete S. – Bodnár G. (Vida K.), Varga Gy., Szabó Zs., Horváth Cs., Máté F., Tóth L., Vónya P., Bakó L., Bárány P., Mázló D. Edző: Kontor Gábor.

Gól: Farkas Z. (2), Farkas A., Kun R., illetve Horváth Cs., Vónya P. Jók: Mindenki, a mérkőzés legjobbjai Farkas Z., Farkas A., Farkas L., Len Sz., Kovács Zs., illetve Senki. Ifi: 3–3.

Farkas Zoltán: – Elég sokat vártunk erre a győzelemre. Ha így tudunk játszani, nem értem az előző három hetet. De inkább szeretek előre tekinteni, s remélem, a továbbiakban ezt az arcát mutatja a csapat. Három meccsen át nem emeltem ki, senkit most dicséret illeti az egész csapatot. Fegyelmezett, jó játékkal vertük meg a jó erőkből álló Létavértest, örülök, hogy győzelemmel köszöntöttük Farkas Lászlót a születésnapján. Ezúton is Boldog születésnapot kívánok neki! Kellemes húsvétot kívánok mindenkinek!

Kontor Gábor: – Ma nem a legerősebb összeállításban léptünk pályára, illetve több gyenge egyéni teljesítmény is volt és ezt nem bírta el a csapat, ami vereséghez vezetett.

Görbeházi K.S.E.–Pentafrost Nyírmártonfalva 2–1 (2–1)

50 néző. Vezette: Nagy T.(Pósa Zs., Nagy L.)

Görbeháza: Nagy Cs. – Ronkovics T., Toronyai L., Hajdu R., Répási Sz.(Molnár D.), Nyakas R., Fábián Sz., Tóth P.(Varga B.), Ilyés Z., Siket Gy., Pók D. Edző: Szolnoki Attila.

Nyírmártonfalva: Káplár F. – Vértesi D., Tóth T.(Szemán B.), Tóth G.(Szemán T.), Havrilla I.(Kiss G.), Tóth T., Rózsa N.(Mandics I.), Jónizs A., Bodnár S., Konyári S., Szemán N. Edző: Konyári Sándor.

Gól: Pók D., Hajdu R., illetve Tóth G. Jók: Az egész csapat, Hajdu R., Pók D. a mérkőzés a legjobbjai, illetve Vértesi D., Bodnár S., Kiss G., Jónizs A. Kiállítva: Szemán T. Ifi: 0–6.

Szolnoki Attila: – Ezen a mérkőzésen próbáltunk kis csapatként felnőni a remek szériát produkáló vendégekhez. Ez fegyelmezettségben és főleg jó játékban is megmutatkozott, hiszen óriási erőket mozgattunk meg a győzelem érdekében, de megérte! Gratulálok játékosaimnak ehhez a győzelemhez és köszönöm, hogy mindvégig partnerek voltunk egymáshoz! A játékvezetői hármasnak köszönöm a színvonalas ténykedést!

Konyári Sándor: – A lelkes hazai csapat megérdemelte a három pontot. Igaz, mi többet tettünk a győzelmükért. Rúgattunk velük két gólt, miközben a kihagyhatatlant is kihagytuk. Sajnos ma többet foglalkoztunk egymással, a játékvezetővel, mint a játékkal. A bukás előbb-utóbb elkerülhetetlen, ma látványosra sikerült. Egyenként és csapatként is csődöt mondtunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!