Sport

2017.04.23. 20:24

„Eltiltottjainkon és sérültjeinken kívül az akaratot, a küzdeni akarást és az önbecsülésünket is Derecskén felejtettük"

Hajdú-Bihar - Véget értek a labdarúgó Megye I-es bajnokság huszonnegyedik fordulójának vasárnapi mérkőzései. Íme a tények!

Hajdú-Bihar - Véget értek a labdarúgó Megye I-es bajnokság huszonnegyedik fordulójának vasárnapi mérkőzései. Íme a tények!

Hajdúnánás GB. FK–Kabai Meteorit SE 2–0 (1–0)

100 néző Vezette: Tóth Sz.(Tőkés R., Kovács Z.)

Hajdúnánás: Tömöri A. – Fodor J., Berán B., Juhos L., Kondora K.(Cservák T.), Kiss L., Fodor T., Tóth T.(Péntek A.), Mile M.(Kovács M.), Zsuga Á., Papp R.(Csizmadia Cs.) Edző: Daróczi Péter.

Kaba: Szücs G. – Sarkadi A., Czidor R., Plókai G.(Szabó B.), Kovács M.(Tamás M.), Kuhajda A.(Lázár R.), Kozma L., Kremiczki F., Németi M., Kiss R.(Kállai D.), Almási Z.(Varga P.) Edző: Kiss Lajos.

Gól: Fodor J., Csizmadia Cs. Jók: Fodor J., Juhos L., Tömöri A., Kovács M., illetve Az egész csapat, Németi M. a mérkőzés legjobbja. Ifi: 6–1.

Daróczi Péter: – Azt vártam a mérkőzéstől, amit kaptam. Egy brusztolós mérkőzésen nyögvenyelős győzelmet arattunk. Talán a korai sérülés, ami játékosommal, Mile Mátéval történt, amiért már az első percben cserélnem kellett kicsit beárnyékolta a teljesítményünket. Sikerült az első félidőben rendezni a sorainkat a jól játszó Kaba ellen és egy 1–0-ás vezetéssel tértünk az öltözőbe a szünetben, ahol megbeszéltük a dolgokat. A második félidőben már tetszetős, jól játékot nyújtva nem engedtük ki a győzelmet a kezünkből. Fogunkat összeszorítva csúsztunk-másztunk a sikerért és a végén Csiszta fejese döntött. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a védekezésünknél a nánási kapufa velünk volt, míg támadásban Kabával, hiszen egy-egy kapufa volt itt is-ott is. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Sok sikert kívánok a szimpatikusan futballozó kabai együttesnek! Mielőbbi gyógyulást kíván az egész csapat Mile Máténak!

Kiss Lajos: – A döntetlen igazságosabb lett volna, de gólok helyett csak a kapufát találtuk el, igaz, hogy azt többször is. De a hazai csapat be tudott találni, így a pontszerzés is csak álom maradt. Ennek ellenére gratulálok a csapatomnak, mert azt gondolom, hogy futballozni csak így lehet és így kell. Nagyot küzdöttek, akartak, ma tényleg nem volt szerencsénk. Gratulálok a Nánás csapatának a győzelemhez! Játékosuknak, Mile Máténak mielőbbi felépülést kívánok!

Téglási VSE–Hajdúdorog SE 0–2 (0–1)

99 néző Vezette: Erdélyi T.(László J., Jánvári T.)

Téglás: Nagy Cs. – Bánfi Cs.(Pelles T.), Lakatos F., Hevesi F., Kapusi J., Csapó A., Lovas M., Deák D., Danó Zs.(Szilágyi J.), Danó N.(Hadházi R.), Nagy A.(Nagy J.) Edző: Szabó Imre.

Hajdúdorog: Tóth Z. – Dálnoki Zs., Oláh T.(Pálóczi T.), Juhász T., Simicsku I., Kiss A.(Szabó Z.), Papp J., Franczel P.(Franczel R.), Pogácsás J., Máthé I.(Harsányi Z.), Gurbán A. Edző: Juhász Bertalan.

Gól: Dálnoki Zs., Oláh T. Jók: Hevesi F., Bánfi Cs., Nagy A., Danó Zs., Kapusi J., illetve Mindenki, Tóth Z. a mezőny legjobbja. Ifi: 1–2.

Szabó Imre: – Az első félidőben uraltuk a játékot, sok gólhelyzetet dolgoztunk ki, amiket ki is hagytunk. Az ellenfelünk a semmiből talált egy gólt. A második félidőben is adódtak lehetőségeink a gólszerzésre, ekkor is elpuskáztuk őket, és az ellenfelünk megint rúgott egy gólt. Gratulálok a Dorognak a győzelemhez, bár a mai nap sokkal többet érdemeltünk volna egy vereségtől!

Juhász Bertalan: – Néhol hagyott kívánni valót maga után a játékunk, viszont a három pont megszerzése volt a lényeg. Gratulálok a srácoknak, hozták a kötelezőt! Hajrá Dorog!

Nyíradony VVTK–Derecskei LSE 6–0 (5–0)

100 néző Vezette: Nagy T.(Pósa Zs., Nagy L.)

Nyíradony: Bákonyi N.(Kiss G.) – Kerecsen J.(Baranyi B.), Tömöri L., Furó Zs.(Rózsa O.), Vasas T., Mercs J.(Linzenbold Zs.), Takács A., Pataki E.(Szabó T.), Kiss I., Gyügyei Z.(Czibere B.), Daru I.(Bodnár P.) Edző: Orosz János.

Derecske: Kádár B. – Vadász I., Papp Á., Sólyom M., Alimán J., Kovács B., Fekete B., Okos T., Fekete L.(Trembeczki M.), Kiss S., Szűcs Z. Edző: Szép Sándor.

Gól: Vasas T. (2), Pataki E., Kiss I., Gyügyei Z., Takács A. Jók: Az egész csapat, illetve Senki. Ifi: 3–3.

Orosz János: – Az első félidőben remek játékot produkáltunk. Fölényes vezetéssel vonultunk az öltözőbe. A második félidőben már nem volt gördülékeny a támadójátékunk, picit kapkodtunk, így elmaradtak az újabb gólok. Gratulálok a csapatnak! További sok sikert kívánok Derecske csapatának!

Szép Sándor: – Eltiltottjainkon és sérültjeinken kívül az akaratot, a küzdeni akarást és az önbecsülésünket is Derecskén felejtettük. Remélem, a jövő hétre ezt a mérkőzést sikerül mindannyiunknak elengedni és a maradék hat fordulóban sikeresnek lennünk. Mind ettől függetlenül köszönöm a ma megjelent játékosoknak a játékát! Sok sikert a Nyíradony csapatának!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!