Sport

2017.03.11. 09:19

Tizenöt másodpercen múlott az újvárosi siker

Balmazújváros - Egy ponttal tértek haza Ceglédről a kiesés ellen harcoló hajdú-bihariak.

Balmazújváros - Egy ponttal tértek haza Ceglédről a kiesés ellen harcoló hajdú-bihariak.

Ahogyan arra számítani lehetett, nagy csatát hozott a férfi kézilabda NB I. 19. fordulójában rendezett Cegléd–Balmazújváros összecsapás. A kiélezett küzdelem 24–24-es döntetlennel ért véget.

Bali adta meg a péntek esti találkozó alaphangját, innentől kezdve pedig fej-fej mellett haladtak a gárdák. A 12. percben kétgólos előnyre tett szert a vendég alakulat, 6–4. Ám a hazaiak is hajtottak, bő tíz minutummal később már a Cegléd ment kettővel, 10–8. A szünetig már nem tudott kiegyenlíteni Magi Serra alakulata, 13–11-re vezetett félidőben a Pest megyei csapat.

A folytatásban egyre hízott a házigazdák előnye, a 49. percben 21–16-ot mutatott az eredményjelző. Ám ekkor valami történt: Hanták büntetőt értékesített, majd Jordán is betalált. Kekezovics hármat szórt, és máris egál volt az állás, 21–21. Négy perc sem volt hátra, és őrült izgalmak következtek. 23–23 után ismét a Balmaznál volt az előny, már csak tizenöt másodperc volt a lefújásig, úgy tűnt, győzelmet arat az Újváros, de csak kiegyenlítettek a ceglédiek.

Március 18-án, szombaton 18 órától a Budakalász látogat a Kőnig Rendezvényközpontba.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!