Sport

2017.03.20. 15:29

Súlyos árat fizetett hibáiért a Balmazújváros

Balmazújváros - Szécsi Gergő szerint a balmazújvárosiaknak immáron a következő találkozóval kell foglalkozniuk.

Balmazújváros - Szécsi Gergő szerint a balmazújvárosiaknak immáron a következő találkozóval kell foglalkozniuk.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő szempontjából nem alakult ideálisan az előző hét. Feczkó Tamás együttese csütörtökön hazai pályán játszott 0–0-s döntetlent a Vác ellen, majd vasárnap a Zalaegerszeg otthonában 4–1-es zakóba futott bele. Az egerszegiek már a szünetre kétgólos fórral vonulhattak, miután Paudits Patrik és Nagy Tamás köszönt be az első játékrészben. A fordulás után sem lassított a ZTE, Paudits az 58. percben duplázott, Angyal Zsolt pedig negyedórával később járt túl Horváth László eszén. A csereként beálló Belényesi Miklós találata csupán szépségtapaszt jelentett a vendégeknek. A harmadik helyen álló újvárosiaknak az okozhat némi örömöt, hogy a közvetlen riválisok közül a Soroksár és a Puskás Akadémia erejéből csupán döntetlenre futotta, a fővárosiak a Csákvárral, a felcsútiak pedig a szegediekkel osztoztak meg a pontokon.

Lezártnak tekintik

– Több taktikai hibát követtünk el a zalaegerszegi mérkőzésen, amelyet a figyelmetlenség számlájára írhatunk – kezdte a beszélgetést Szécsi Gergő, a Balmaz kapusa. – Három összecsapást vívtunk az előző héten, ami sokat kivett belőlünk. Egerszegen az első gólnál nem koncentráltunk megfelelően, míg a második találat pontrúgásból született. Ezt követően szaladtunk az eredmény után, de a szerencsével is hadilábon álltunk, kapufát lőttünk, a helyzetekkel pedig nem jól gazdálkodtunk. A vetélytársainknak sem sikerült jól az előző forduló, de sajnos nem tudtunk hozzájuk közelebb férkőzni. Nyilván mindenki csalódott volt a lefújás után, nem gyakran kapunk ennyi gólt egy meccsen. Hétfőn elemeztük a történteket, mostantól a következő feladatra összpontosítunk.

Élne az eséllyel

Szécsi csereként kapott lehetőséget, miután Horváth Lászlót a játékvezető kiállította. A hálóőr első megmozdulása bravúrosan sikerült, hiszen Bobál Gergely büntetőjét hárította.

– A tizenegyesnél próbáltam a lehető legtovább kivárni, figyeltem a játékos mozgását, valamint azt is néztem, hogy a kapu melyik oldalát nézi. Lacira minden bizonnyal eltiltás vár, így a Békéscsaba ellen is valószínűleg én őrzöm az együttes kapuját. Elsősorban a Balmazújváros sikere érdekel, de természetesen olyan teljesítménnyel szeretnék előrukkolni, amelynek köszönhetően beverekedhetem magam a kezdőbe – fogalmazta meg óhaját Szécsi.

HBN-BÁ


A Zalaegerszeg ellen szenvedett vereséget Feczkó Tamás legénysége a labdarúgó NB II vasárnapi játéknapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!