Sport

2017.03.02. 07:43

Országos viadalt tartott a cívisvárosi dartsklub

Debrecen - A Cívis Darts Sport­egyesület a tavalyi évhez hasonlóan idén is egy rendkívüli felkérésnek tett eleget nemrégiben.

Debrecen - A Cívis Darts Sport­egyesület a tavalyi évhez hasonlóan idén is egy rendkívüli felkérésnek tett eleget nemrégiben.

A Magyar Szerv­átültetettek Szövetségének kérésére a Szervátültetettek Országos Sportnapján, mely kvalifikációs verseny az Európa-bajnokságra, a debreceni klubot érte ismét az a megtiszteltetés, hogy a darts versenyszámot teljes egészében lebonyolítsa.

Szombaton délelőtt zajlott a férfiak és nők versengése, a Station Bowling közreműködésével, mely helyszínül szolgált az eseménynek.

Az egyéni versenyszámok után következett az úgynevezett Tripla Mix össze­csapás, melynél három fő alkot egy csapatot úgy, hogy legalább egy játékos közülük hölgy. Összesen közel húszan ragadtak nyilat, a legjobbak érmet, illetve oklevelet vihettek haza. A darts mellett más sportágak is terítékre kerültek: úszás, tollaslabda, illetve bowling versenyszámokban mérkőztek meg a játékosok.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!