Sport

2017.03.22. 08:52

Női futsalosaink nem ismertek kegyelmet

Hajdúböszörmény - A böszörményiek és a debreceniek is odahaza arattak fölényes győzelmet a bajnokságban.

Hajdúböszörmény - A böszörményiek és a debreceniek is odahaza arattak fölényes győzelmet a bajnokságban.

A hajdúsági csapatok szemszögéből kiválóan sikerült az előző hétvége. A felsőházban szereplő Hajdúböszörmény 6–1-es győzelmet aratott hazai pályán a Brandmission Tolna-Mözs ellen vasárnap. A böszörményi együttesben Pádár Anita három találattal vette ki a részét a diadalból, Vígh Renáta duplázott, Szilágyi Mariann pedig egyszer vette be a rivális kapuját. Az eddig tizenhárom pontot begyűjtő csapat vezeti a táblázatot, a második szekszárdiak hátránya három egység Pádárékkal szemben. Quirikó Vivien alakulata legközelebb április 1-jén a Szekszárd csarnokában lép pályára.

A DEAC az Airnergy FC gárdáját fogadta az NB I. alsóházában. A vendégek ugyan a 20. percben még 3–2-re vezettek, ám ezt követően a cívisvárosiak megrázták magukat, és öt gólt szereztek, így Sólyom Attila tanítványai magabiztosan, 7–3-ra múlták felül vetélytársukat. A Debrecen az élen áll a táblázaton, Radics Ágnesék a szintén nyolc pontot számláló győrieket jobb gólkülönbségükkel előzik meg.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!