Sport

2017.03.26. 19:34

"Mindig a kötelező a legnehezebb"

Hajdú-Bihar - Véget ért a labdarúgó megye II-es bajnokság tavaszi szezonjának első fordulója. Íme a vasárnapi mérkőzés eredménye.

Hajdú-Bihar - Véget ért a labdarúgó megye II-es bajnokság tavaszi szezonjának első fordulója. Íme a vasárnapi mérkőzés eredménye.

Pentafrost Nyírmártonfalva–Nyírábrányi KSE 4–1 (2–1)

150 néző. Vezette: Pallai Zs. (Kecskeméti K., Áncsán Gy.)

Nyírmártonfalva: Káplár F.(Kozma N.) – Jónizs A., Konyári S., Bodnár S., Havrilla I., Haga T. (Szemán T.), Rózsa N. (Mandics I.) ,Vértesi D.(Kiss G.), Tóth I T. (Szemán B.), Tóth G. (Szemán N.), Tóth II T. Edző: Konyári Sándor.

Nyírábrány: Fekete S. – Megyesán P., Szabó G., Mezei M., Maczó A. (Mezei L.), Horváth Á., László R., Tóth Cs., Fecskovics M., Szabó B., Kiss G. Edző: Tóth Csaba.

Gól: Rózsa N. (2), Szemán T., Konyári S., illetve Szabó G. Jók: Mindenki, illetve Az egész csapat, főleg Megyesán P., Szabó G., Fekete S. Ifi: 6–0.

Konyári Sándor: – Felkészülés nem a terveimnek megfelelően sikerült, döcögősen is kezdtük a mérkőzést. Hamar hátrányba kerültünk, de sikerült még a szünetig fordítani. A második félidőben teljesen uraltuk a játékot. Ha a helyzeteinknek csak a felét használjuk ki, akár két számú is lehetett volna a különbség. Mindig a kötelező a legnehezebb. Felelősségteljes és nehéz döntés a megfelelő középutat megtalálni, de ez most sikerült.

Tóth Csaba: – Jó játékvezetés mellett, jó iramú, küzdelmes mérkőzésen a helyzeteit jobban értékesítő hazai csapat megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Ma a csapat hozzáállása maximálisan megfelelő volt, az adandó lehetőségeket ki kell használni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!