Sport

2017.03.29. 08:04

Kupagyőztes lett a debreceni siketek futsalcsapata

Debrecen - Az országos bajnokságon szerzett aranyérem után a kupagyőzelmet is bezsebelte a Debreceni Siketek Futball és Sport Klubja.

Debrecen - Az országos bajnokságon szerzett aranyérem után a kupagyőzelmet is bezsebelte a Debreceni Siketek Futball és Sport Klubja.

Március 11-én, Kiskunfélegyházán rendezték meg az OTP Bank Siketek Futsal Magyar Kupát, ahol 8 csapat mérkőzött meg egy nap alatt. A döntőben – mint ahogy a bajnokság fináléjában is – a Dunakanyar Vác HSE csapata volt az ellenfél. Igazán kiélezett mérkőzésen, 1-1-es félidei fordulással és az utolsó percekben szerzett győztes góllal 3-2-re nyert a cívisvárosi csapat.

A DSFSK futsal brigádja jogosultságot nyert a Hallássérültek Futsal Bajnokok Ligáján történő részvételre, melyet 2018. január közepén rendeznek meg a spanyolországi Madridban (Alcala de Henares). A fiúk nagyon szeretnék képviselni Debrecent és az országot a klubversenyek legrangosabb eseményén, így a vezetőség hamarosan megkezdi a munkálatokat a körülbelül 2 és fél millió forintos részvételi költség beszerzésére.

- Debreceni Siketek Futball és Sport Klub -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!