Sport

2017.03.26. 18:13

„Ez a győzelem úgy kellett nekünk, mint falura a villany"

Hajdú-Bihar - Véget értek a megye I-es labdarúgó bajnokság vasárnapi mérkőzései. Íme az eredmények.

Hajdú-Bihar - Véget értek a megye I-es labdarúgó bajnokság vasárnapi mérkőzései. Íme az eredmények.

Hajdúnánás GB. FK–Monostorpályi SE 2–0 (1–0)

120 néző. Vezette: Hajdú I. (Forgács K., Seres L.)

Hajdúnánás: Péntek A. (Cservák T.) – Kovács M. (Félegyházi Z.), Juhos L., Kondora K., Kiss L., Tömöri A., Fodor T., Zsuga Á., Fodor J. (Tóth T.), Takács Á., Papp R. (Csizmadia Cs.) Edző: Daróczi Péter.

Monostorpályi: Szabó A. – Nyilas J. (Bodnár L.), Patka J., Tóth A., Jávorszky J. (Kiss G.), Nyilas Sz.(Tapoti J.), Bereczky B., Cseke B. (Bodnár I.), Gellért M., Dorogi Gy., Lakatos Zs. (Kokas B.) Edző: Kaszás János.

Gól: Papp R., Kiss L. Jók: Mindenki, illetve Bereczky B. Kiállítva: Bodnár I. Ifi: 6–0.

Daróczi Péter: – Nehéz héten vagyunk túl. A játékunk hagy még kívánnivalót maga után, de győzelmünkhöz egy percig nem fért kétség. Irreális időjárási körülmények között, jól felkészített csapattal találkoztunk, de ez a győzelem úgy kellett nekünk, mint falura a villany. Nagyon sok sikert kívánok a Monostorpályi együttesének!

Kaszás János: – Két kiegyenlített félidő volt, az első félidőben inkább a Nánás uralta a játékot, a második félidőben inkább mi domináltunk. Egy jogos büntetővel megszerezte a hazai csapat a vezetést, nekünk nem sikerült gólt szerezni. Nem sikerült azt a lelkes játékot nyújtanunk, mint az előző három fordulóban.

Nyíradony VVTK–Nagyhegyes KSE 0–0

100 néző. Vezette: Nagy T. (Nagy L., Pósa Zs.)

Nyíradony: Bákonyi N. – Kerecsen J.(Takács A.), Gyurina J., Tömöri L., Furó Zs., Vasas T.(Gáll F.), Mercs J., Pataki E.(Czibere B.), Kiss I.(Baranyi B.), Linzenbold Zs., Gyügyei Z. Edző: Orosz János.

Nagyhegyes: Szalánczi Z. – Kasuba M., Bun R., Nagy K., Ungvári P., Varga D., Pallai Zs., Tóth Sz., Kis D.(Szabó I.), Magyar A., Percze R.(Juhász Cs.) Edző: Szalánczi Zoltán.

Jók: Senki, illetve Tóth Sz., Kasuba M., Percze R. Ifi: 5–0.

Orosz János: – Mai teljesítményünk alapján többet nem érdemeltünk ennél az egy pontnál. Gratulálok a vendégcsapat jó játékához!

Szalánczi Zoltán: – A mai mérkőzésen biztos védekezésből építkezve magabiztos játékot mutattunk, amelyből csak a gól hiányzott. Van némi hiányérzetem az egy pont miatt.

Hosszúpályi SE–Berettyóújfalui SE 0–1 (0–0)

50 néző. Vezette: Puskás Z. (Kriston T., Todorán G.)

Hosszúpályi: Fejér G. – Nagy Sz., Rostás K., Bagi T., Kun Á. (Lakatos E.), Fábri D. (Olajos G.), Bencsik A., Kőnig A., Apagyi R. (Rostás R.), Rostás G., Lovász V. Edző: Darnai József.

Berettyóújfalu: László M. – Kardos I., Szabó G. (Nemes I.), Nagy B., Csordás J., Polonio-Guerreiro J.(Békési D.), Jancsó A., Takács Z. (Nagy S.), Ékes G., Sándor Sz. (Daróczi D.), Nagy R. (Mező L.) Edző: Szitkó Róbert.

Gól: Nagy Sz. (ög) Jók: Az egész csapat, Kőnig A. a mezőny legjobbja, illetve Senki. Kiállítva: Csordás J. Ifi: 1–7.

Darnai József: – Egy korrekt játékvezetés mellett, az első félidei széllel támogatott játékunkat, sok helyzetet kialakítva nem használtuk ki, amit a második félidőben egy szerencsétlen öngól megbosszult. Sajnálom a játékosaimat, mert minimum egy pontot megérdemeltek volna.

Szitkó Róbert: – Irreális talajú pályán, nagy szélben gyenge teljesítményt nyújtottunk, csak az öngólnak köszönhetően sikerült győzelmet szereznünk. Sajnos nem mehetek el szó nélkül a játékvezető tevékenykedése mellett, ami nem súrolta a mérkőzés színvonalát sem. Tudom, hogy nem vagyok könnyű eset én sem, de amit az elmúlt mérkőzéseink alatt játékvezetés címén művel az erősen kifogásolható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!