Sport

2017.03.04. 20:41

Az utolsó pillanatban veszítették el a meccset

Debrecen - Kiegyenlített találkozón, kisebb meglepetésre nem sikerült nyernie a DVSE csapatának.

Debrecen - Kiegyenlített találkozón, kisebb meglepetésre nem sikerült nyernie a DVSE csapatának.

A Tatabánya hazai pályán egy góllal, 11–10 legyőzte a Debrecent szombaton a férfi vízilabda OB I. középszakaszában, az alsóház harmadik fordulójában. A papírforma debreceni sikert vetített előre, ám azt Komlósi Péter tanítványai is jól tudták, hogy kemény összecsapás vár rájuk.

Lukas Durik centerezett eredményesen, majd az exdebreceni Hoppál Gergely egyenlített. A negyed végén Süveges Máté szerzett akciógólt, 1–2. A folytatásban Kuncz Tamás növelte az előnyt, ám rövidesen egalizáltak a hazaiak, akik a vezetést is átvették. 4–3 után Szőke Szabolcs használt ki egy emberelőnyös helyzetet, majd Süveges Máté és Kállay Márk is bevette a tatabányai kaput. A nagyszünet előtt még a korábban szintén a DVSE-ben pólózó Szabó Botond talált be, 5–6.

Egyik gárda sem tudott meglépni, hol az egyik, hol a másik csapat vezetett egy találattal, 8–8 volt az állás a negyedik etap előtt. Tomasso Busilacchi használt ki egy emberelőnyt, utána pedig Kállay fejezett be pontosan egy támadást, 8–10. De a Tatabánya ismét visszajött a játékba, sőt, az utolsó pillanatban a győzelmet is megszerezte, 11–10.

A cívisvárosiak szerdán ismét vízbe csobbannak, 19.15-től a Kaposvár látogat a Debreceni Sportuszodába.

HBN


EBP Tatabánya–Debreceni VSE 11–10 (1–2, 4–4, 3–2, 3–2)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!