Sport

2017.02.21. 15:10

Szuk a DVSC első ázsiai játékosa

Debrecen - A télen szerződtetett játékos már most népszerű a szurkolók körében.

Debrecen - A télen szerződtetett játékos már most népszerű a szurkolók körében.Szuk Hjundzsun szombaton, a Ferencváros elleni bajnokin csereként állt be (és remekül szállt be), ezzel ő lett a DVSC történetének első ázsiai játékosa, aki tétmérkőzésen pályára lépett. A dél-koreai labdarúgóval február 13-án kötött féléves kölcsönszerződést klubunk, és már most népszerű a szurkolók között – ami vélhetően annak is betudható, hogy távol-keleti labdarúgó nem gyakran fordul meg Magyarországon. A mindig mosolygós játékost az ankét előtt is azonnal körbevették a fiatal drukkerek és közös fotókat készítettek vele.

Érdekesség még, hogy a szintén új igazolás, Frank Feltscher az első venezuelai játékosa a Lokinak. Bár a középpályás Svájcban született, de a szülei a dél-amerikai országból származnak, így a játékos kettős állampolgársággal rendelkezik - írja a dvsc.hu.


Debrecen - A bajnoki cím védője ellen harcos meccsen 0-0-t játszott a Loki a Nagyerdőn.

 

 

Debrecen - Jovanovic úgy véli, nem rossz eredmény a döntetlen, de a jövőben gólveszélyesebben kell játszaniuk.

 

Debrecen - Szűk egy hétig készülhet a Loki fiatal támadója az utánpótlás-válogatottal Telkiben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!