Sport

2017.02.17. 18:21

Pallagon játszik a kis Loki

Debrecen - A kiesés elől menekülő hajdúböszörményiek az ESMTK ellen kezdhetik meg a felzárkózást.

Debrecen - A kiesés elől menekülő hajdúböszörményiek az ESMTK ellen kezdhetik meg a felzárkózást.

Ha az időjárási körülmények is úgy akarják, a hétvégén a harmadosztályban is folytatódik a küzdelemsorozat. A DVSC-DEAC együttese a Diósgyőr második csapatát látja vendégül vasárnap 14 órakor Pallagon. A cívisvárosiak a tizenkettedik helyről várhatják az összecsapást, a miskolciak a hetedik pozícióból mehettek a téli pihenőre. Augusztusban gólokban gazdag mérkőzésen, 3–2-re diadalmaskodott a DVTK a Loki ellen. A debreceniek mindkét találatát Kertész Tamás jegyezte, a borsodiaknál szintén akadt egy duplázó Boros Gábor személyében.

A Hajdúböszörményre alsóházi rangadó vár az ESMTK otthonában vasárnap 14 órától. A böszörményiek az utolsó előttiek, míg a XX. kerületi alakulat a tizenötödik helyen áll, a feleket csupán két pont választja el egymástól. A hajdúságiak kellemes emléket őrizhetnek következő riválisukról, hiszen az őszi idényben Barzsó Attila 23. percben szerzett találatával 1–0-ra múlták felül a fővárosiakat.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!