Sport

2017.02.25. 12:46

"Nem épült már elég pálya Pesten?"

Debrecen - Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, mit szólnak az emberek a Puskás Stadion 194 milliárdos költségéhez.

Debrecen - Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, mit szólnak az emberek a Puskás Stadion 194 milliárdos költségéhez.

– Felesleges bármilyen stadionra költeni a pénzt, mert eddig ugyan mit értünk el a futballban, az utóbbi évtizedekben? Megmondom: semmit! Itt van az iskolánk a sarkon, nem kéne olyan sokat rákölteni, hogy ne szakadjon ránk – füstölgött Csonka Laura.

Csonka Laura

– Nem épült már elég pálya Pesten? Ha eszük lett volna, egyből felhúznak egy nagyobb befogadóképességűt. Miért nem azok érettségiznek matematikából, akik a költségvetést és ezeket a tanulmányterveket állították össze? – kérdezte Faragó Dániel.

Faragó Dániel

Kiss Dávid szerint indokolatlanul nagy a beruházás, főleg a debreceni stadion költségeihez viszonyítva, pedig ott a környezetet is rendbe rakták a pénzből. Első hallásra hihetetlenül túlárazottnak gondolom, máshol sokkal jobb helye lenne.

Kiss Dávid

A focipályák helyett inkább munkahelyeket létesítettek volna – nyilatkozott Erdei Bence György.

Erdei Bence György

– Az egészségügyre kellett volna azt a szakajtónyi forintot költeni. Ott van például a fővárosban a Heim Pál Gyermekkórház, ahogy láttam a tévében, bőven ráférne a tatarozás – bosszankodott Balázs József Bence.

Balázs József Bence

Első hallásra viccnek hitte az összeget Szász Attila. Sportemberként üdvözli az ilyen irányú fejlesztéseket, de azt gondolja, hogy a 194 milliárd töredékéből is meg lehetne valósítani a projektet.

Szász Attila

HBN|Fotók: Matey István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!