Sport

2017.02.21. 16:34

Kuncz: nyerni fogunk!

Debrecen - Végre ismét teljes kerettel tud kiállni a debreceni pólócsapat.

Debrecen - Végre ismét teljes kerettel tud kiállni a debreceni pólócsapat.

Bő két hete ért véget a férfi vízilabda OB I. alapszakasza, melynek végén kiderült, mely együttesek jutottak be a legjobb nyolcba, és kik azok, akik az alsóházban folytathatják. Noha a DVSE azzal a célkitűzéssel vágott neki a szezonnak, hogy ott lesz a felsőházban, ilyen-olyan okok miatt ez nem jött össze, így maradt a második nyolcas.

Szerdán 18.30-tól hazai pályán kezdi meg az alósházi küzdelmeket a Debrecen, méghozzá az UVSE ellen. A cívisvárosiak 13 ponttal az A csoport hatodik helyén végeztek, míg a pesti egylet hét egységgel a hetedik lett a „bések” között.

Hasznos tag

Lapunk a DVSE jobbkezes védőjénél, Kuncz Tamásnál érdeklődött a szerda esti összecsapás előtt. – Kifejezetten jól sikerült a folytatásra való felkészülés, Szegeden, majd Szentesen gyakoroltunk, hasznos volt a kétkapuzás mindkét csapattal szemben – fogalmazott a debreceniek hatosa, majd rátért az UVSE elleni derbire is.

– Ismerjük a riválisunkat, ugyan ebben a kiírásban még nem volt hozzájuk szerencsénk, de korábban megmérkőztünk már. Az esélyek alapján egyértelműen mi vagyunk a favoritok, azt is ki merem jelenteni, hogy nyerni fogunk! Szinte az egész szezonban váratlan sérülések hátráltatták a csapatunkat, de most végre teljes kerettel tudunk kiállni. Szerdán már Sergi Mora is visszatérhet, játéka sokat jelent, rutinos, hasznos tagja együttesünknek. Természetesen van bennünk csalódottság, mert nem sikerült megvalósítani terveinket, de profi sportemberek lévén, muszáj a feladatunkra koncentrálni. Szeretnénk megszerezni a kilencedik helyet, ami nem lesz egyszerű, hiszen a középszakaszra minden gárda viszi magával eddig megszerzett pontjait, így a Honvéd és a Pécs is előttünk van, mindkét csapat 20-20 egységet gyűjtött eddig – mondta a pólós.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!