Sport

2017.02.10. 16:59

Játszani és nyerni jó!

<em>Játszani mindenki szeret. Nyerni szintúgy, bár vannak olyanok, akiknek a vérében van a győzni akarás. Ebbe a csoportba tartoznak az élsportolók. S talán ez az egyik dolog, ami kiemeli őket a tömegből. Mindig, minden körülmény között a legjobbak akarnak lenni. Erről kaptam újra tanúbizonyságot a közelmúltban</em>. Boros Norbert írása.

Játszani mindenki szeret. Nyerni szintúgy, bár vannak olyanok, akiknek a vérében van a győzni akarás. Ebbe a csoportba tartoznak az élsportolók. S talán ez az egyik dolog, ami kiemeli őket a tömegből. Mindig, minden körülmény között a legjobbak akarnak lenni. Erről kaptam újra tanúbizonyságot a közelmúltban. Boros Norbert írása.

Évtizedes hagyomány a Naplónál, hogy megválasztjuk az Év sportolóit, illetve játékra invitáljuk olvasóinkat, szavazzanak kedvenceikre, hogy kiderüljön, kik a megye legnépszerűbb versenyzői, edzője és csapata. Nem mentegetni akarom magunkat (azaz a szakmai zsűrit), de mindig nagyon nehéz helyzetben vagyunk, hiszen teljesen különböző sportágak legjobbjait kell összehasonlítanunk, lényegében patikamérlegre téve az eredményeket. Objektív szempontok alapján hozzuk meg a döntésünket. Ellenben az olvasóinkkal, akik szubjektíve voksolhatnak kedvenceikre. Szerencsére több ezren vették a fáradtságot idén is, és voksukkal jelezték a sportolók felé, hogy számíthatnak rájuk.

Azt gondolnánk, hogy világ- vagy Európa-bajnokok számára nem sok mindent jelent egy-egy szavazás, de évről évre kiderül, a legjobbak ebben a versengésben is nyerni szeretnének. A legkíváncsibbak telefonon érdeklődnek a végeredményről, s kissé csalódottan veszik tudomásul, hogy még nem érkezett el az eredményhirdetés ideje. Bevallom, a munkám egyik legjobb pillanata, amikor értesítem a győzteseket, hiszen ezek a remek sportemberek szinte gyermeki örömmel veszik tudomásul, hogy ők lettek a legjobbak, legnépszerűbbek. Mert nyerni mindig jó!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!