Sport

2017.02.17. 14:36

Idegenben javíthat a DHK

Debrecen - Berta Ákosék Brassóban dupláznak a hétvégén, a céljuk a pályaelőny visszaszerzése lehet.

Debrecen - Berta Ákosék Brassóban dupláznak a hétvégén, a céljuk a pályaelőny visszaszerzése lehet.

A Debreceni Hoki Klub és az ASC Corona Brasov 1–1-ről folytatja az egyik fél negyedik győzelméig tartó negyeddöntős párharcot a MOL Ligában. A cívisvárosiak kedden 6–3-as győzelmet arattak a brassóiak ellen, ám másnap már Martin Lacroix tanítványai örülhettek a Debreceni Jégcsarnokban az 5–2-es diadalukat követően. Jason Morgan a meccs után elismerte, az ellenfél jobb teljesítményt nyújtott a hajdúságiaknál. A kanadai szakember hozzátette, az emberelőnyös és létszámhátrányos szituációkat a vendégek jobban kezelték.

Kellemes emlékek

A két együttes szombaton 18.30-kor feszül egymásnak az erdélyi alakulat csarnokában, majd vasárnap ugyanebben az időpontban következik a negyedik felvonás.

Reménytelen feladatnak nem nevezhetjük a Brassó arénájának a bevételét, ugyanis február másodikán a DHK 7–5-re múlta felül riválisát az alapszakaszban, a cívisek góljain a duplázó Berta Ákos és Jared Brown mellett Vaszjunyin Artyom, Artem Bezrukov, valamint a magyar válogatottban is számításba vett Németh Attila osztozott.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!