Sport

2017.02.22. 14:13

BL: újabb párosok szállnak be a harcba

Porto, Sevilla - Az FC Porto, a Juventus, a Sevilla és a Leicester City is megkezdi az egyenes kieséses szakaszt.

Porto, Sevilla - Az FC Porto, a Juventus, a Sevilla és a Leicester City is megkezdi az egyenes kieséses szakaszt.

Nem maradnak izgalmak nélkül a labdarúgásért rajongók szerdán este sem, hiszen folytatódnak a Bajnokok Ligája nyolcaddöntős mérkőzései. Az FC Porto a Juventust fogadja (élő M4 Sport), míg a Sevilla a Leicester City (élő Sport1) együttesét látja vendégül, mindkét összecsapást 20.45-től rendezik.

A portugálok 11 ponttal a G csoport második helyén végeztek, míg az olasz gárda veretlenül, 14 egységgel megnyerte a H jelű kvartett versengését. A Porto egykori, a Juventus jelenlegi bal hátvédje, Alex Sandro a JTV-nek adott nyilatkozatában elmondta: „Ha egy valamit kell kiemelnem a Portóval kapcsolatban, az az, hogy a legvégsőkig küzdenek.”

A Sevilla a Juve mögött zárta a csoportkört, a Leicester City pedig épp a Porto csapatát előzte meg. A LaLigában a Sevilla tartja a lépést a nagyokkal, vagyis a Real Madriddal és a Bercelónával, a harmadik pozícióban áll, míg az angol Premier League-ben a Leicester csak a 17. helyen kullog. Ennek megfelelően, az esélyek alapján egyértelmű spanyol sikerrel számolnak a fogadóirodák, ennek ellenére Ranieri együttesét is badarság lenne lebecsülni…

HBN


Pep Guardiola a kétgólos fór ellenére kőkemény visszavágóra készül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!