Sport

2017.02.10. 18:44

A becsületes helytállás most (is) bronzérmet ért

Debrecen - A döntőbe jutásért lépett ringbe Nagy Bence, a DVSC versenyzője a Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny pénteki napján.

Debrecen - A döntőbe jutásért lépett ringbe Nagy Bence, a DVSC versenyzője a Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny pénteki napján.

A debreceni bunyós a 91 kilogrammosok mezőnyében jutott az elődöntőbe, ahol a horvát Toni Filipi várt rá. Nagy Bence jól kezdte a meccset, az első menetben több testütéssel is bombázta a riválisát. A folytatásban feljavult a horvát öklöző, így az utolsó felvonást lényegében egálról kezdték a sportolók. Ennek megfelelően mindent beleadtak a srácok, hatalmas küzdelem volt a ringben, s hazai publikum úgy érezte, Nagy megszerezte a győzelmet. A pontozók viszont másként látták, Filipinek adták a mérkőzést, így a DVSC sportolója – ugyanúgy, ahogy tavaly – bronzéremmel zárta a Bocskait.

A döntőket – a férfiaknál 10, a hölgyeknél 3 súlycsoportban – szombaton 15 órától rendezik az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban.

HBN


Budapest/Debrecen - Hárman jutottak döntőbe a magyarok közül a 61. Bocskai István nemzetközi ökölvívó emlékversenyen Debrecenben.

Debrecen - A 61. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny második napján, csütörtökön két hajdúsági öklöző volt érdekelt.

 

Budapest/Debrecen - Hárman a döntőbe jutottak, és még ketten követhetik őket a magyarok közül a 61. Bocskai István nemzetközi ökölvívó emlékversenyen Debrecenben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!