Sport

2016.12.02. 16:04

Visszaadnák a „fülest”

Debrecen - A három pont megszerzésén túl a rendezetlen adósság törlesztésére is törekszik a DVSC a Videoton ellen.

Debrecen - A három pont megszerzésén túl a rendezetlen adósság törlesztésére is törekszik a DVSC a Videoton ellen.

– Minőségi csapat a Videoton, amely erős játékoskerettel és szakmai stábbal rendelkezik, ahogyan Azt a táblázaton elfoglalt második helye is mutatja a fehérváriaknak. Nagy rangadó előtt állunk, ráadásul komoly adósságunk is van a Vidivel szemben, hiszen szeretnénk visszavágni a legutóbbi súlyos vereségért. Így aztán érthető, ha különösebb motiváló erőre nincs szükségünk, győzni akarunk, többet kiadva magunkból a pályán mint száz százalék – mondta egy szuszra a szombaton 18 órakor kezdődő DVSC–Videoton bajnoki összecsapás kapcsán a hajdúságiak támadója, Horváth Zsolt.

Ők is kaptak egy pofont

Mint emlékezhetnek rá olvasóink, augusztus 21-én a felcsúti Pancho Arénában alapos „ruhát szabott” a Videoton Leonel Pontes alakulatára, a meccs vége súlyos, 5–1-es kiütés lett.

Azóta a vendégek is kaptak néhány pofont, legutóbb szerdán a Magyar Kupában, amikor 2–1-re kikaptak az NB III-as Budafoktól. A találkozó után pénzbüntetést kaptak a Fejér megyeiek.

[poll id="1293"]

– Ez jó és rossz is lehet a mi szempontunkból – folytatta a Naplónak Horváth Zsolt. – Akár fel is tüzelheti, de meg is zavarhatja a vendégeket. Azonban ennek ellenére úgy vélem, van olyan tapasztalt gárda a Videoton, hogy ez ne befolyásolja a szombati teljesítményüket. Ami minket illet, nagyon bízom benne, hogy a javuló játékot most már eredményesség is kíséri majd, mert szeretnénk végre följebb kúszni az OTP Bank Liga tabelláján – adott hangot vágyainak a labdarúgó.

Örömet szerezni

Horváth elmondta, természetesen már megvan a taktika Henning Berg együttese ellen, de erről nem akart beszélni. – Dominálni igyekszünk hazai pályán, hogy azokat a szurkolókat, akik a csípős időben is kilátogatnak a Nagyerdei Stadionba, jó játékkal és három ponttal örvendeztessük meg.

HBN


A találkozót szombaton 18 órától élőben közvetítjük portálunkon.


Debrecen - A Loki és a Vidi legutóbbi összecsapását a székesfehérváriak nyerték meg 5–1-re.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!