Sport

2016.12.15. 12:01

Vasas és szerb siker, Eötvös DSE-s ezüstérem

Debrecen - A közelmúltban rendezték Debrecenben az Eötvös Kupa nemzetközi röplabdatorna kisebbeknek kiírt változatát, a Mikulás Kupát.

Debrecen - A közelmúltban rendezték Debrecenben az Eötvös Kupa nemzetközi röplabdatorna kisebbeknek kiírt változatát, a Mikulás Kupát.

A verseny történetében először két különböző helyszínen, két korosztály röplabdásai vetélkedtek. A Debreceni Vörösmarty Mihály Általános Iskolában a 2001-ben és azután születettek játszottak. Ezen a megmérettetésen szerb siker született, a palicsi Miroslav Antic Általános Iskola játékosai a döntőben az Eötvös DSE csapatát győzték le. A házigazda vörösmartysok életük első érmét szerezték meg, bronzérmet nyertek. A debreceni Bolyai János Általános Iskolában a 2004-ben és azután születettek vetélkedtek. A verseny egyúttal az Országos Mini Bajnokság kiemelt fordulója is volt, amelyen a korosztályos hazai élvonal képviseltette magát. Izgalmas mérkőzések után a győzelmet a Vasas SC szerezte meg. Az ezüstérmeket a Békéscsabai Röplabda SE, míg a bronzérmeket az Újpesti TE fiatal röplabdásai vehették át. A szervezők jóvoltából mindkét helyszínen valamennyi játékos és edző egy-egy ajándékcsomagot kapott.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!