Sport

2016.12.09. 10:50

Minden fronton szépen búcsúznának

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Kosársuli a MAFC ellen idei utolsó bajnoki mérkőzését játssza.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Kosársuli a MAFC ellen idei utolsó bajnoki mérkőzését játssza.

Az utolsó idei bajnokiját játssza a Nyíregyházi Kosársuli, de még nem az utolsó tétmeccsét. Az amatőr női NB I-ben szereplő társaságra a szombati (kezdés ezúttal szokatlanul későn, 19.30-kor), MAFC elleni hazai mérkőzés után december 19-én még vár a Hepp Kupa negyeddöntője, Miskolcon.

Maradva az aktuális összecsapásnál, a listavezető nyíregyháziak éppúgy négy-négy győzelemmel és vereséggel rendelkező csapattal találkoznak, mint a múlt héten, amikor a Kecskemét ötvenszázalékos mutatóját sikerült elrontaniuk. Hazai pályán elvárható, hogy biztosan hozza a győzelmet az NYKS.

– Jobb szerkezetű csapat a MAFC, mint amilyen a Kecskemét volt, és több a rutinosabb játékosa is – mondta Farkasinszki Gyuláné, a nyíregyháziak edzője. – Legutóbb nem volt teljes a keretünk, és bár most sem százszázalékosan egészséges mindenki, azért komplett csapattal léphetünk pályára. Az a tervünk, hogy az évet két győzelemmel zárjuk, tehát a bajnoki meccs mellett a kupában is nyerni szeretnénk, sőt, arra is van esély, hogy a serdülő és a kadett csapataink is győzelemmel búcsúzzanak ettől az esztendőtől.

KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!