Sport

2016.12.14. 14:46

Kiütötte a DVTK-t a listavezető Böszörmény

Debrecen, Hajdúböszörmény - A 11. forduló után 26 ponttal vezeti az NB I-es küzdelemsorozatot a HTE.

Debrecen, Hajdúböszörmény - A 11. forduló után 26 ponttal vezeti az NB I-es küzdelemsorozatot a HTE.

Hazai környezetben lépett pályára mindkét, a női futsal NB I-ben szereplő hajdú-bihari együttes: a Hajdúböszörmény a DVTK-Vénusz csapatát fogadta, míg a DEAC az ETO-t látta vendégül.

A HTE az első félidőben még csak 1–0-ra vezetett, de a szünet után „lerendezte” ellenfelét Quirikó Vivien alakulata: Pádár Anita egymaga négy gólig jutott, a csapata pedig kilencig, míg a rivális, csak háromszor tudott eredményes lenni.

A debreceniek nem tudtak nyerni: a győriek már 2–0-ra vezettek, mikor szépítettek a hazaiak. Fordulás után sem tudott fordítani a DEAC, 6–3-ra győzött az ETO. – Nem játszottunk rosszul. Az eredmény talán nem tükrözi hűen azt az esélyt, amit elszalasztottunk. Az elején ugyanis nagyon pontosan védekeztünk, a kontráink azonban ezúttal sajnos nem mentek be. Így végig futnunk kellett az eredmény után. Ez azt eredményezte, hogy kicsit kinyíltunk, és a rutinos játékosokból álló ETO megbüntetett minden apró hibát. Összességében véve megérdemelten nyert a Győr, de ebben a mérkőzésben egy kis szerencsével lehetett volna több is. Több jó egyéni teljesítményünk volt most is. A hosszabb kispad és a rutin döntötte el ezt a mérkőzést – nyilatkozta a DEAC vezetőedzője, Sólyom Attila.

HBN


Hajdúböszörményi TE–DVTK-Vénusz 9–3 (1–0)

Hajdúböszörmény, Városi Sport és Rendezvényközpont, vezette: Takács I.

HTE: Torma L. – Szilágyi M., Farkas É., Pádár A., Sebestyén Gy. Csere: Bokor A., Benkő M., Vígh R., Kota G., Czégény Zs., Balla A., Tell Zs. Vezetőedző: Quirikó Vivien.

DVTK: Putnoky Z. – Kovács A., Boros K., Miliczki N., Váradi C. Csere: Paranai E., Szőke Zs.

Gól: Vígh R. (8., 26.), Pádár A. (22., 23., 32., 32.), Benkő M. (24., 36.), Kota G. (31.), illetve Boros K. (24.), Miliczki N. (25.), Boros K. (37.)

Sárga lap: Kota G. (10.), Czégény Zs. (30.), Balla A. (38.), illetve Kovács A. (7.)


DEAC–Árkád ETO 3–6 (1–2)

Debrecen, Debreceni Egyetemi Sportaréna, vezette: Kövér T.

DEAC: Katona B. – Radics Á., Urai B., Bornemissza B., Erdős E. Csere: Nagy B., Rácz K., Tóth Zs., Kertész R., Fekete G., Pócsik L., Baji M. Vezetőedző: Sólyom Attila.

ETO: Mészár K. – Szórádi N., Beke A., Szalkai K., Dikanová D. Csere: András F., Öreg C., Németh N., Bocsárdi E.

Gól: Urai B. (13.), Radics Á. (30.), Urai B. (35.), illetve Öreg C. (9., 38.), Dikanová D. (11., 22., 25.), Beke A. (27.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!