Sport

2016.12.01. 13:44

Iron Lady újabb sikere

<em>Hosszú Katinka ezt is megnyerte! És most medencébe sem kellett ugrania, igaz, aranyérem sem került a nyakába. Mindennek ellenére ez volt az egyik legkeményebb csatája. Az Iron Lady nem kisebb személyiségnek ment neki, mint a hazai úszó-szövetség 23 éve regnáló elnökének, Gyárfás Tamásnak</em>. Boros Norbert írása.

Hosszú Katinka ezt is megnyerte! És most medencébe sem kellett ugrania, igaz, aranyérem sem került a nyakába. Mindennek ellenére ez volt az egyik legkeményebb csatája. Az Iron Lady nem kisebb személyiségnek ment neki, mint a hazai úszó-szövetség 23 éve regnáló elnökének, Gyárfás Tamásnak. Boros Norbert írása.

Első próbálkozása után még nem nyerte meg a háborút, ám amikor „megerősödve”, már háromszoros olimpiai bajnokként tért vissza a csatatérre, elérte célját. Igaz, ebben egyre többen voltak segítségére, akik szintén vállalták a nyilvánosságot, versenyzők és edzők egyaránt.

Gyárfásnak még volt egy gyenge próbálkozása, megpróbált egyeztetni a „lázadókkal”, de mint utóbb kiderült, ez csak időhúzás volt. Nem tudni, az újabb kabala-blama, azaz Water Willy színre lépése és gyors bukása mennyit nyomott a latban, de a lényeg, szerda délelőtt az elnök – sportnyelven szólva – bedobta a törölközőt.

Nem tudom, Hosszú Katinkáéknak van-e jelöltje a posztra, viszont abban biztos vagyok, sokan el tudják képzelni magukat a megüresedett elnöki székben. Már megkezdődött a helyezkedés, de ami a legfontosabb, olyan vezetője legyen az úszótársadalomnak, akinek az irányítása mellett csakis az úszásra kell koncentrálniuk a versenyzőknek, s nem a háborúskodásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!