Sport

2016.12.27. 16:49

Hivatalos: Klikovac elhagyja a DVSC-TVP-t

Debrecen - A DVSC Kézilabda Kft. és Bobana Klikovac közös megegyezéssel szerződést bontott. A montenegrói beálló Fehérváron folytatja pályafutását, helyére a juniorválogatott Tóvizi Petra lép - <a href="http://dvsckezilabda.hu/valtozas-a-keretben/">adta hírül</a> a Loki női kézilabdázóinak hivatalos honlapja.

Debrecen - A DVSC Kézilabda Kft. és Bobana Klikovac közös megegyezéssel szerződést bontott. A montenegrói beálló Fehérváron folytatja pályafutását, helyére a juniorválogatott Tóvizi Petra lép - adta hírül a Loki női kézilabdázóinak hivatalos honlapja.

Mint klubnál írják, Bobana két és fél éve érkezett Debrecenbe, a Lokinál lett felnőtt játékos, most azonban a játékos úgy érezte, hogy eljött az idő a váltásra. Bobanának új impulzusokra van szüksége, a vezetőedző, Tone Tiselj pedig szeretné beépíteni a csapatba a roppant tehetséges, saját nevelésű Tóvizi Petrát. Ebben a helyzetben érkezett az Alba Fehérvár megkeresése. Az EHF Kupa csoportkörében is érdekelt csapatnak a sérülések miatt mindenképpen szüksége van egy beállóra, így született meg a megállapodás arról, hogy Bobana Klikovac ott folytatja pályafutását.

HBN


Debrecen - Klikovac és Deszpotovics a tiltás ellenére is „belevetette magát az éjszakába”.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!