Sport

2016.12.20. 14:54

Hét megyei díjazott a legjobb sportolók között

Debrecen - Hat sportágban végeztek az élen a hajdú-bihari kiválóságok.

Debrecen - Hat sportágban végeztek az élen a hajdú-bihari kiválóságok.

Ismét döntöttek arról, kik nyújtották a legeslegjobb teljesítményt a maguk sportágában. A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Idén 54 sportág szövetsége válaszolt az MTI megkeresésére.

A díjazottak között ezúttal is találhatunk hajdú-bihari tehetségeket, összesen heten érdemelték ki megyénkből az elismerést. A női futsalosoknál a Hajdúböszörményt erősítő Torma Lilla végzett az élen. Strandlabdarúgásban a DEAC-os Szentes-Bíró Tamást látták a legkiválóbbnak, míg a szektorlabdások 12 érintéses szakágában Puskás László (Debreceni EAC) lett az első. Az aerobikos Hegyi Dóra (Flex HD) immár másodszor nem talált legyőzőre. Díjazták a Debreceni Búvárklub két klasszis uszonyosúszóját, Senánszky Petrát és Kosina Gergőt is. A gyorskorcsolyázóknál a DSC-t erősítő Nagy Konrád lett az év legjobbja.

A győztesek teljes listája itt érhető el.

MTI, HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!