Sport

2016.11.25. 17:25

Videó: Angol arany, magyar bánat

Debrecen - <a href="http://www.haon.hu/az-olimpia-ota-sem-sokat-tisztult-a-nemzetkozi-boksz/3274196">Mint korábban megírtuk</a>, pontozói túlkapások és finoman szólva is vitatható bírói eljárást követően Nagy Tímea kikapott a női ökölvívó Európa-bajnokságon. Bár végig erősebb volt, a győzelmet mégis az angol Natasha Gale-nek ítélték oda.

Debrecen - Mint korábban megírtuk, pontozói túlkapások és finoman szólva is vitatható bírói eljárást követően Nagy Tímea kikapott a női ökölvívó Európa-bajnokságon. Bár végig erősebb volt, a győzelmet mégis az angol Natasha Gale-nek ítélték oda.

A DVSC bokszolónője akár a dobogó tetejéig is masírozhatott volna, de így csak a részvétel öröme maradt számára. Íme a felvétel az összecsapásról:

(1 óra 3 perctől látható Nagy Tímea pirosban, a későbbi Európa-bajnok kékben)

- Koppányi Szabolcs-


Debrecen - Szépen elverte ellenfelét a női ökölvívó Európa-bajnokságon Nagy Tímea, a DVSC 75 kilóban indított sportolója, a kihirdetett eredmény mégis mást tükrözött. A mérkőzésvezető végül egyhangú pontozással Natasha Gale javára döntött, holott az első három menet egyértelműen a Timié volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!