Sport

2016.11.17. 13:22

Szakály: létfontosságú meccs lesz

Debrecen - A Loki csapatkapitánya szerint egyre jobban néz ki a Loki fizikálisan és taktikailag is.

Debrecen - A Loki csapatkapitánya szerint egyre jobban néz ki a Loki fizikálisan és taktikailag is.

Szombaton egy hét szünet után rendeznek ismét bajnoki fordulót az OTP Bank Ligában, a DVSC az MTK otthonába látogat. A legutóbbi és a jelenlegi találkozóval kapcsolatban Szakály Péter nyilatkozott a klub honlapjának.

[poll id="1280"]

- Azt gondolom, legutóbb a Mezőkövesd ellen a támadósorban való átütőerő hiányzott a leginkább. A vendégek jól megszervezték a védekezésüket, sokszor kilenc-tíz emberrel álltak a saját tizenhatosukon belül. Nehezen találtunk rajtuk fogást, amikor pedig sikerült helyzetet kialakítanunk, hiányzott az az ösztön, amely kellett volna a győzelemhez – emlékezett vissza Szakály Péter. - A válogatott miatt ismét kimaradt egy bajnoki forduló. Nem tudom, mennyire szerencsések az ilyen megszakítások, de az biztos, ilyenkor van idő a plusz munka elvégzésére. Teljes kerettel tudtunk készülni az elmúlt két hétben, szerencsére visszatértek a sérültjeink. Azt gondolom, a hétvégi MTK elleni idegenbeli meccsünk létfontosságú lesz. Véleményem alapján az elmúlt hetekben megtaláltuk azt a játékot, amelyet vendégként kell játszanunk, a hazai formánkon viszont javítanunk kell. A fővárosiaknál is történtek változások, felépült a szép, új stadionjuk, amely nekik is és a magyar futballnak is jó. Egy picit kétarcú csapatnak tartom a kék-fehéreket, otthon és vendégként is képesek jó teljesítményt nyújtani. Erős csapatuk van, azonban mi is egyre jobban nézünk ki mind fizikálisan, mind taktikailag. Nehéz mérkőzésre számítok az MTK ellen, de természetesen bízom a debreceni győzelemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!