Sport

2016.11.24. 12:06

Rangadóra számíthatunk

Debrecen - Élvezetes, kemény meccsre számíthatnak mindazok, akik november 28-án este kilátogatnak a Debreceni Jégcsarnokba.

Debrecen - Élvezetes, kemény meccsre számíthatnak mindazok, akik november 28-án este kilátogatnak a Debreceni Jégcsarnokba.

A hajdúságiak ezúttal az ASC Corona Brasov együttesét fogadják. A MOL Liga tabelláján a Brassó jelenleg a negyedik, a debreceniek a hatodik helyet foglalják el, a két csapatot 11 pont választja el egymástól. Az október 10-ei találkozón 3-0 és 4-1 arányban is vezetett a romániai együttes, a Debrecen huszáros hajrával egyenlített, végül a hosszabbítás döntött a vendégek javára. A jelentős pontkülönbség ellenére rangadó mérkőzésre van kilátás. A Brassó kerete nagyon erős, persze e téren a hazaiak sem panaszkodhatnak. A DHK túl van az edzőváltáson és megbízhatóan menetel Jason Morgan irányítása alatt. A szezon előtt megfogalmazott célkitűzések nem változtak, ám minden egyes pontra szükség van ahhoz, hogy ezek valósággá váljanak. Hazai jégen kiváltképpen, így nyilvánvaló, hogy a hajdúsági együttes különös figyelemmel készül a hétfőn 18.00 órakor kezdődő összecsapásra. A játékosok bíznak abban, hogy ezúttal is számíthatnak majd a hazai közönség folyamatos buzdítására, támogatására.

- Debreceni Hoki Klub -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!