Sport

2016.11.04. 12:07

Nikolics csütörtökön már nagyon büszke volt

A magyar válogatott játékos csapata 3–3-at játszott a Real Madriddal a BL-ben.

A magyar válogatott játékos csapata 3–3-at játszott a Real Madriddal a BL-ben.

69 percnyi játékidőt kapott kezdőként a szerdai Legia–Real Madrid BL-csoportmeccsen Nikolics Nemanja, a magyar válogatott támadója. A mérkőzése 3–3-as döntetlennel zárult úgy, hogy a madridiak már 2-0-ra is vezettek, azonban a lengyelek fordítottak. Az utolsó percben a realos Vázquez a lécet trafálta telibe.

Lenyűgöző Real

„Hogy elégedett vagyok-e? Igen is, meg nem is – idézte a legia.sport.pl Nikolics Nemanját a lefújás után. – A világ egyik legjobb együttese ellen szereztünk egy pontot úgy, hogy kétgólos hátrányban voltunk. A szurkolóink elvárják, hogy a végsőkig küzdjünk, ezen a mérkőzésen hihetetlen karakterről tettünk tanúbizonyságot. Bánkódhatunk amiatt, hogy a végén nem tudtuk megtartani az előnyünket, de nincs miért szégyenkeznünk. Varázslatos este volt, sajnáljuk, hogy a drukkereink nem láthatták (zárt kapus volt a találkozó – a szerk.), de azt hiszem, az eredmény kárpótolja őket. Az utolsó percekben mindenki felállva szorított a kispadnál. Kár, hogy a Real Madrid egyenlített, de lássuk be, a tempó, ahogyan járatták a labdát, lenyűgöző volt. Az edzőnk azt mondta a meccs előtt, élvezzük ki a mérkőzés minden pillanatát, legyünk büszkék arra, hogy a Real Madrid ellen futballozhatunk. Nem szabad félnünk az ellenféltől, hiszen ők is csak emberek. Amikor csütörtökön felkelek, elmondhatatlanul büszke leszek.”

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!