Sport

2016.11.24. 07:25

Nem könnyedén, de legyőzték a sereghajtót

Debrecen - Az esztendő utolsó, 9. fordulóját rendezték a férfi vízilabda-bajnokság alapszakaszának A csoportjában, a Debrecen a pontvadászat utolsó helyén álló KSI gárdáját látta vendégül szerdán este.

Debrecen - Az esztendő utolsó, 9. fordulóját rendezték a férfi vízilabda-bajnokság alapszakaszának A csoportjában, a Debrecen a pontvadászat utolsó helyén álló KSI gárdáját látta vendégül szerdán este.

A meccs elején nem tudta érvényesíteni a papírformát a hazai gárda, a fiatal játékosokból álló vendégek nagyon jól tartották magukat. Az első negyed után 2–2 állt az eredményjelző táblán, majd a második felvonást követően is mindössze egy góllal vezettek Komlósi Péter tanítványai (5–4).

A térfélcsere után a cíviseknél Tóth Péter, Tomasso Busilacchi, Müller Máté és Kuncz Tamás is betalált, míg a KSI részéről csak két találatot jegyezhettünk fel. A háromgólos előny (9–6) tudatában sokan azt hihették, a záró felvonásban hengerelnek majd a debreceniek, ám nem így történt, sőt a fővárosiak felzárkóztak egy találatra. Süvegesék nem estek kétségbe, s végül döntetlenre hozva a negyedik negyedet, 12–9-re megnyerték az összecsapást.

A bajnokság január 14-én folytatódik, a DVSE a Szentessel mérkőzik.

HBN


DEBRECEN-KSI SE 12-9 (2-2, 3-2, 4-2, 3-3)

Debreceni Sportuszoda, 500 néző. Vezette: Fodor R., Pásztor R.

Debrecen: Lévai M. - Durik 1, Somlai T. 2, Müller M. 2, Süveges M. 1, Szőke Sz., Busilacchi 2. Csere: Smitula G., Dienes I. B., Tóth P. 3, Kuncz T. 1, Nagypál S., Katona G. Edző: Komlósi Péter, Kis István.

KSI SE: Bányai M. - Tóth B. 3, Zerinváry L. 2, Horváth Á., Kardos A. 1, Berki R. 1, Teleki A. Csere: Schmölcz N., Baj M., Lévai A., Bóbis B. 2, Kósa B., Vékony Á. Edző: Horváth János.

Gól - emberelőnyből: 11/5, ill. 5/1.

Gól - büntetőből: 1/1, ill. 0/0.

Kipontozódott: - , ill. Horváth Ákos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!