Sport

2016.11.07. 14:16

A nedves talaj babrált ki a Balmazzal

Balmazújváros - Feczkó Tamás legénysége a sérülések megelőzésének érdekében nem léphetett pályára a hétvégén.

Balmazújváros - Feczkó Tamás legénysége a sérülések megelőzésének érdekében nem léphetett pályára a hétvégén.

Azért a víz az úr!” - ezzel a sorral záródik Petőfi Sándor Föltámadott a tenger című verse. A költő szavai vasárnap a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő–Soroksár másodosztályú bajnokin is érvényesek lehettek volna, tudniillik a két gárda találkozóját elhalasztották a nagy mennyiségű csapadék miatt.

Érvényes a tikett

– Sok volt a víz a talajon, Farkas Ádám játékvezető pedig balesetveszélyesnek, valamint folyamatos játékra alkalmatlannak tartotta a pályát, emiatt nem került sor a bajnokira a hétvégén – kezdte a beszélgetés Murák László, a balmazújvárosiak technikai igazgatója. – A döntést követően egyből elkezdtük az egyeztetést a vendégekkel, akikkel abban állapodtunk meg, hogy szombaton 16 órakor szeretnénk pótolni. A héten válogatott szünet van a pontvadászatban, de egyik klub sem ad labdarúgót a nemzeti csapatnak, így ideálisnak gondoljuk az időpontot. A dátumot még nem lehet készpénznek venni, mivel a Magyar Labdarúgó Szövetségnek is rá kell bólintania erre. Az MLSZ illetékesei valószínűleg a napokban hozzák meg az ítéletet. Szeretnénk megkérni azokat a szurkolóinkat, akik vasárnap jegyet vásároltak, hogy őrizzék meg a belépőiket, hiszen ezek az új időpontra is érvényesek lesznek.

Igazi rangadó várt volna a listavezető újvárosiakra, hiszen a forduló előtt a harmadik helyet elfoglaló Pest megyeiek látogattak a hajdúsági településre. A játékosok hogyan fogadták a döntést?

– Nagyon készültünk az összecsapásra, ám elfogadtuk a bíró álláspontját, nem éltük meg tragédiaként a halasztást. A fiúk egy nap pihenőt kaptak a szakmai stábtól, szerdától pedig újult erővel vethetik bele magukat az edzésekbe – zárta mondandóját Murák.

HBN-BÁ


Balmazújváros - A Soroksár ellen játszott volna Feczkó Tamás csapata a labdarúgó NB II. 16. fordulójának vasárnapi játéknapján, ám a meccset a pálya rossz állapota miatt el kellett halasztani.


Balmazújváros - Horváth László szerint a balmazújvárosi szimpatizánsok buzdítása ismét nagy erőt adhat a csapatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!