Sport

2016.10.21. 12:23

Visszavághatnak a Vasasnak

Debrecen - Nehéz meccs lesz, viszont kötelező otthon tartani a pontokat – véli Horváth.

Debrecen - Nehéz meccs lesz, viszont kötelező otthon tartani a pontokat – véli Horváth.

A listavezető Vasas együttesét fogadja szombaton 17.30-tól a Nagyerdei Stadionban a DVSC. A labdarúgó NB I. 13. fordulóját megelőzően a pesti egylet 25 ponttal áll a tabella élén, nyolcszor nyertek, egyszer ikszeltek, háromszor pedig kikaptak Hangya Szilveszterék. A Loki jelenleg a hetedik, Leonel Pontes tanítványai négy sikerrel megvívott ütközet mellett háromszor döntetlent játszottak, és ötször alulmaradtak.

A második körben, július 24-én az Illovszky Rudolf Stadionban mérkőztek meg a felek. Az akkor még Kondás Elemér által irányított debreceniek szereztek vezetést, a 33. percben Ferenczi János talált be. A második félidőben előbb Ádám Martin egyenlített, majd Vaskó Tamás duplájának hála 3–1-es győzelmet aratott a Vasas.

[poll id="1256"]

A piros-fehérek honlapjának nyilatkozva dr. Horváth Zsolt elmondta, a csapatnak jobban kell sáfárkodni a helyzetekkel, mint az előző mérkőzéseken. – Pakson sajnos nem tudtuk azt a meggyőző játékot nyújtani, mint a Diósgyőr elleni első félidőben, ahol el is döntöttük a találkozó végkimenetelét. A Vasas elleni bajnokinkon sokkal hatékonyabban kell fellépnünk. Legutóbb 3–1-es vereséget szenvedünk a fővárosiak ellen, azt gondolom, nem várt eredmény született akkor, két gyors egymást követő szögletgóllal kaptunk ki. Jó csapat a Vasas, jó erőkből áll, a játékosok jó edzővel dolgoznak. Ők a listavezetők, ami érdekes, hisz tavaly ez a keret a kiesésért küzdött. Semmiképp sem számítok könnyű meccsre ellenük, a három pont itthon tartása azonban kötelező. Sok jól fejelő játékosuk van, már csak emiatt is fontos a pontrúgások kivédekezése. Ha jobban sáfárkodunk a helyzeteinkkel, mint az előző mérkőzéseken, nem lesz gond a gólszerzéssel, és legyőzzük a fővárosiakat – vélekedett a támadó.

Érdekesség, hogy a DVSC-t éveken át szolgáló Kulcsár Tamás immár a Vasast erősíti.

HBN


Újabb állati kedvezmény

Mostantól az állatkert is olcsóbban látogatható a DVSC-bérlettel, vagy napijeggyel rendelkezők számára. Szombattól minden hazai Loki-meccs napján 25 százalékos kedvezményt kapnak a Nagyerdei Kultúrparkba kilátogatók. Az árengedményt a DVSC bérlettel vagy belépőjeggyel rendelkezők és egy-egy kísérőjük önállóan, vagy együtt is igénybe vehetik.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!